Apple, cumadan beri 3 milyon iPad sattı

Amerikan bilişim devi Apple, cuma günü 10 ülkede piyisaya çıkardığı ''yeni iPad''den üç milyon adet sattı. iPad, bu cuma 22 ülkede daha satışa sunulacak.

Apple, cumadan beri 3 milyon iPad sattı
Apple, cumadan beri 3 milyon iPad sattı
GİRİŞ 20.03.2012 01:02 GÜNCELLEME 20.03.2012 01:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şirketin Pazarlama Başkan Yardımcısı Philip Schiller yayınladığı açıklamada, şimdiye kadarki en büyük lansman rakamına ulaştıklarını ve yeni iPad'in üç milyon satış rakamını bularak büyük bir başarı yakaladığını belirtti.

Tüketicilerin iPad'in retina ekran gibi yeniliklerine bayıldığını belirten Schiller, cihazın daha fazla tüketiciye ulaşacak olmasından büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Aynı anda ilk kez bu kadar çok ülkede son modeli satılan ve öncekilere göre daha hızlı ve daha iyi görüntü kalitesine sahip iPad, bu cuma aralarında Yeni Zelanda, Meksika ve Makao'nun bulunduğu 22 ülkede daha satışa çıkacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • oğuz tiryaki 12 yıl önce Şikayet Et
    almayın ne kaybedersiniz?. sanki çok gerekli almayın ne kaybedersiniz? bence hiç bir şey kaybetmezsiniz. ama onlar çok şey kaybeder. bunun yerine kitap okumak çok daha iyi. sizin kültürlü bir kişi olduğunuzu gösterir. ipad kullanırsanız dışarıdan bakıldığında ne oldum delisi, havasından yanına varılmayan teknoloji hastası biri olursunuz. buna katılan olur katılmayan olur. katılmayanlar şunu sormasınlar bu ülkeye ne oluyor ekonomi nereye gidiyor? çünkü cevabı paralarını nereye harcadıklarında saklı...
    Cevapla
  • tankoy oytun 12 yıl önce Şikayet Et
    hey türkler siz patente ,fikre para vermezsiniz he.... kapatsanız avcunuzda olan retina ekranı ilk kimyaptı... led teknolojisinin ışıkalgılama özelliğiniherkesten önce biz biliyorduk ama bir babayiğit çıkıp fikre destek olmadı.daha çok sürünürsünüz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak