Galaxy S4'ün Türkiye fiyatı

Samsung, büyük ekranlı, ince ancak daha güçlü işlemciye sahip Galaxy S4'ün duyurusunu yaptı. Merak edilen soru 'Kaç TL olacak?'

Galaxy S4'ün Türkiye fiyatı
Galaxy S4'ün Türkiye fiyatı
GİRİŞ 16.03.2013 09:27 GÜNCELLEME 16.03.2013 17:42
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Timur Sırt'ın haberi

Cepte göz ve sesle kontrolü sağlayan Galaxy S4, New York'ta tanıtıldı. Nisanda piyasaya sunulacak ürünün fiyatı 2 bin TL'nin altında olacak

Samsung'un amiral gemisi olan ürün, 8 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemciye sahip. Kalınlığı 7.9 milimetre, ağırlığı ise 130 gram olan S4, yaklaşık 4.99 inç büyüklüğünde yükzek çözünürlüklü HD ekranıyla rakiplerine gözdağı veriyor.

Fiyatının 2 bin TL'nin altında olması beklenen Galaxy S4 Nisan ayının sonunda piyasada olacak. Samsung Pazarlama Müdürü Özlem Koçdar, Türkiye dahil sadece 9 ülkede yerel lansman yapılacağını ifade etti. Koçdar, fiyatın ise Galaxy S3'ün piyasaya çıktığı andaki seviyede olacağını vurguladı. Yeni Galaxy S4'te yerel içerikler de olacak. Ürün 1 günden daha fazla kullanım ömrüne sahip piliyle de dikkat çekiyor. Galaxy S4'te kullanılan sensörler gözle sayfa çevirme ve durdurmayı mümkün kılıyor.

TÜRK OYUNU HEDİYE
Galaxy S4'te Tük mühendislerin ürettiği Bucketz oyunu da var. Türk Picnic Hippo ile işbirliği yapan şirket, Samsung Apps'den indirilebilecek Bucketz oyununu kullanıcılarına 6 ay boyunca ücretsiz sunacak. Öte yandan Avea ve Vodafone, Galaxy S4 için ön talep toplayacağını açıkladı.

Sabah

YORUMLAR 15
  • fatih öztürk 11 yıl önce Şikayet Et
    mutlaka kazık yicez! . Türkiye fiyatı = 699€ x kur x özel tüketim vergisi x1,18 KDV x Türk vatandaşı vergisi x PKK savaşı vergisi x özel iletişim vergisi" formülü ile rahatlıkla bulabilirsiniz. Mesela rafineri çıkışı 1,20 TL olan benzinin fiyatı 4.74 TL olan bir ülkede yaşayan vatandaş olmanın mutluğunu buram buram içinize çekin efenim. "Ne mutlu Türküm diyene" demiş ya atalarımız ne yapsalar, neyi bize layık görseler biz her durumda mutluluktan geberiyoruz efenim.
    Cevapla
  • Sultan Murat 11 yıl önce Şikayet Et
    Atila Koç . Sabah otobüse biner binmez telefonu açanlardan biri de benim. Hava atmak şöyle dursun çoğu zaman senin gibi düşünenler yüzünden cebimden çıkarmaya çekiniyorum. Veya almak isteyip de alamayanlar olabilir diye.. Telefonu cebimden çıkarır çıkarmaz yaptığım ilk iş epostaları okumak. Çünkü işim o. İkincisi haberleri okumak. Üçüncüsü internette çeşitli konularda araştırma yapmak, ders çalışmak. Bazende yol çabuk bitsin diye oyun oynamak. Boş durmaktan çok daha iyidir. Boş durmak dinimizce uygun olmadığı gibi milli gücümüzü ve beyin gücümüzü de baltalamaktadır. Seninle beraber 69 kişiye nacizane tavsiyem, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz, işinizi görecek seviyede birer akıllı telefon edinmeniz olur. Borca girmenize gerek yok. Akıllı telefon internete girsin yeter. Gerisi komple fantezi ve teferruattır.
    Cevapla
  • hasan demirtaş 11 yıl önce Şikayet Et
    akıllı telefon . telefon özellik olarak aşırı bi cihaz ama performansı nasıl olur bilmem yanlız hala eleştirenleri anlamıyorum yanı her seyi kullanılır bu telefonun su anda pc basından yazıyorum sabah uyanında otobuste giderken haberleri okur borsa fiyatlarına bakar sonra işime giderim dosyalarımı düzenler faturalarımı banka işlemlerimi yaparım yani işe yaradımıda yarar
    Cevapla
  • ibrahim 11 yıl önce Şikayet Et
    konturu yok cebinde s3 var. adamın konturu yok konusmaya ama cebinde s3 iphone var,cok garip bi milletiz ,gerçek ihtiyacı olan adamda bunların yuzunden telefona o paraları veremiyor,benim gibi yani ,cebimdeki telefon 50 tl en fazla konusturmuyomu ,gösteriş hastası bir milletiz iste
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    akilli telefonlar. bu telefonlari kullananlar bilsinki sistemin icinde binlerce acik arka kapi var. mikrosoft windowsdan bile daha beter. ben eski cep telefonumla memnunum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"