Samsung Galaxy S4'ün fiyatı belli oldu

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı belli oldu. Galaxy S4'ün Nisan ayı sonu satışa sunulması bekleniyor.

Samsung Galaxy S4'ün fiyatı belli oldu
Samsung Galaxy S4'ün fiyatı belli oldu
GİRİŞ 16.04.2013 10:53 GÜNCELLEME 25.04.2013 17:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fuat Öner'in haberi

Samsung'un geçtiğimiz ay New York'ta büyük bir etkinlikle tanıttığı yeni amiral gemisi Galaxy S4'ün 16 GB depolama alanına sahip modelinin Türkiye fiyatı  belli oldu. Turkcell'in internet sitesinde görünen Galaxy S4 peşin fiyatına 1999 TL'ye satın alınabilecek. 32 ve 64 GB'lik versiyonların fiyatı ise henüz belirlenmedi. 

GALAXY S4'ÜN ÖZELLİKLERİ
-4 çekirdekli ÇİFT İŞLEMCİ Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A7

-FULL HD Amoled capacitive dokunmatik ekran, 16M renk

-HSDPA, 42.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps

-Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot

-13 MP, 4128 x 3096 pixels, otomatik odaklı, LED flaşlı - Dual Shot, detection, image stabilization, HDR

-Android O.S, v4.2.2 Jelly Bean (Android 5 güncellemsi alacak)

-Standart pil, Li-lon 2600 mAh

-Göz hareketleriyle aktive olan Smart Scroll sayesinde küçük el hareketleriyle tarayıcıyı aşağı-
yukarı kaydırma, sayfa çevirme, bir sonraki fotoğrafa geçme

-Samsung Smart Pause ile Video seyrederken ekrana bakmadığınız anda otomatik olarak filmi durdurma

-Dual Video Call ile iki kamera aynı anda kayıt yapabilme

Fuat.Oner@haber7.com

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • kazım gürler 11 yıl önce Şikayet Et
    telefon alacaklara bir teklif. bu telefonları almaya niyetli kardeşlerime sesleniyorum ülkemde 1 ekmeğe muhtaç 1 bardak süt içemeyen yüzbinler var gelin samsung un apple kasasına girecek paranızla bir yetimin bir öksüzün bir fakirin gönlüne girin alın işinizi görecek bir telefon üzerini çevrenizdeki hasta çocuğunu tedavi ettiremeyen bir babaya verin yardım ettiğiniz insanların gözlerindeki sevinç inanın sizi daha mutlu eder nasıl olsa alacağınız telefonun 2 sene sonra yenisi çıkacak hem siz kıyamet günü akıllı telefonlarınızla değil yaptığınız sevaplarla sırat köprüsünü geçeceksiniz bu dünyayı lüks şatafat israf içinde geçirmeyin
    Cevapla
  • Gokhan Gökçe 11 yıl önce Şikayet Et
    onda var bende niye yok!. yurdum insanı işte. kompleks mi diyelim, kensini ispat çabası mı diyelim, özenti mi işte adı her neyse kapıldık gidiyoruz. kazancına göre kendini ayarlamadan, kredilerle, kartlarla, yıllara yaygın taksitlerle.. kısaca borç içinde yaşamaya boğazından kısıp çoluk çocuğunun rızkından kısıp böyle anlamsız harcamalara.. Allah akıl versin hesabını bilmeyen yurdum insanına.
    Cevapla
  • metin türel 11 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz..!. Teknolojinin ilerlemesi güzel birşey tabiki ancak günümüz şartlarında teknolojiye ödediğimiz miktarlar maliyetinin, vergileri ile birlikte 5 hatta 6 katına kadar çıkabiliyor. Bu durum kabullenemez ve cari açığın neden kapanmadığını gösterir acı bir gerçektir. Toplu taşıma araçlarında karşılaştığım vatandaşlarımızın iletişim için kullandıkları cihazları gördüğümde şaşkınlığımı gizleyemiyorum. İstisnalar olabilir fakat birçoğunun asgari ücret ve bir miktar üstü ücret alanlar olduğunu düşünürsek tablonun ne kadar vahim olduğunu anlamak hiç zor değil.
    Cevapla
  • CENGAVER 11 yıl önce Şikayet Et
    KERİZLER OLMASA UYANIKLAR NASIL YAŞAYACAK !. Alın alın yatırım yapın belki ilerde çok lazım olur, dünyanın en zenginleri bile bunları kullanmazken, bizdeki bu görgüsüzlük, sonradan görmelik bizi bitiren tek şey, kredi kartına taksit yaptırın, borçlanın, dolandırın, hacze düşün, faize girin, 1 sene sonra fiyatı yarıdan daha aşağılara düşecek herşeye atlayın, kerizler olmasa uyanıklar nasıl geçinecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar