Akıllı telefonların en iyisi: Galaxy S4

Android destekli en gelişmiş cihazlardan biri olarak kabul edilen Samsung Galaxy S4, akıllı telefonların en iyisi oldu.

Akıllı telefonların en iyisi: Galaxy S4
Akıllı telefonların en iyisi: Galaxy S4
GİRİŞ 22.05.2013 17:17 GÜNCELLEME 22.05.2013 17:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Consumer Reports'un haberine göre birçok testten(kamera da dahil olmak üzere) başarıyla geçen Galaxy S4, LG Optimus G'yi tahtından indirdi. Bu ikiliyi sırasıyla HTC One, Samsung Galaxy S3 ve iPhone 5 takip ediyor.

Sıralamanın kapsamlı testler, kullanım kolaylıkları, ses ve görüntü kalitesi, taşınabilirlik, batarya ömrü gibi kriterlere dayanarak yapıldığı testte Samsung Galaxy S4'ün en düşük puanları görüntü kalitesi ve taşınabilirlikte aldığı belirtildi.

Diğer tüm akıllı telefonlarda olduğu gibi S4'te de ses kalitesinin pek de parlak olmadığı ve bunun diğer özellikler adına yapılan bir fedakarlık olduğu ve bütün üreticiler tarafından tercih edildi raporda yer alıyor.

Samsung'un oldukça beğenilen modeli Galaxy S3 ile 2013 yılının ilk çeyreğinde yakaladığı pazar liderliğini Galaxy S4 ile sürdürmesi bekleniyor.

YORUMLAR 2
  • ömer faruk 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu Telefonlar Türkiyeye 10 yıl sonra gelmeli Neden mi ?. 4g yüksek hızlı interne yok. Avrupa ve amerikadaki gibi ucuz internet yok. (Bulgaristanda 100 megabit sınırsı int. 25 tl.) Yıllık gelir seviyemiz bu ülkelerin 1/3 ü kadar. Tüm bunlar telefonun yarı özelliklerini kullanılmaz yapıyor. Bu telefonlar sadece kamerası ve telefonu için alınabilir. Avrupa ve Abd de bu şartlar olsaydı bu telefonları kimse almazdı.
    Cevapla
  • Abdullah IŞIK 10 yıl önce Şikayet Et
    heralde yani!!!. daha yeni mi anladınız???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'