Vestel akıllı cep telefonu üretimine başlıyor

Teknoloji ve beyaz eşya devi Vestel, akıllı cep telefon üretimiyle ilgili çalışmalarına hız verdi. Şirket, bu yıl içinde yüzde 100 yerli ilk akıllı cep telefonunun üretimine başlayacak.

Vestel akıllı cep telefonu üretimine başlıyor
Vestel akıllı cep telefonu üretimine başlıyor
GİRİŞ 27.05.2013 14:42 GÜNCELLEME 27.05.2013 16:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, İzmir'deki merkez servis açılışında, akıllı cep telefonu üretimiyle ilgili son gelişmeleri aktardı. Endüstriyel tasarımların tamamlandığı bilgisini veren Erdoğan, ürünle ilgili özel bir lansman yapacaklarını bildirdi. Tablet üretimine başladıklarını hatırlatan Erdoğan, "Akıllı cep telefonu üretimine de bu yıl içinde başlayacağız. Cep telefonu üretimine büyük önem veriyoruz. Güzel bir renkle piyasaya çıkmayı istiyoruz. Sadece bir değil, birkaç renkte, Android bazlı ve dokunmatik ekranlı olacak. Bugün piyasadaki en gelişmiş akıllı telefonda olan özelliklerin aynısı bizimkinde de olacak. Hattâ bazı özel aplikasyonlara, yani başka telefonlarda olmayan özelliklere de yer vereceğiz. Sadece Vestel tarafından Türkiye'ye uygun aplikasyonları da içinde gömülü olarak vermeyi planlıyoruz. Şu anda ara yüzünü çalışıyoruz. Kullanıcı ara yüzü de Türkiye'ye özgü farklı ve eğlenceli olacak." bilgilerini verdi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • MEHMET ÖNAL 10 yıl önce Şikayet Et
    ............ güzel özellikleri olan kaliteli ve hesaplı bir şey olursa alırım.
    Cevapla
  • mehmet aksu 10 yıl önce Şikayet Et
    yüzde yüz. yüzde yüz demek tamamen türk üretimi demektir. bu da oluyor ki işlemci gibi bileşenleri de türkler yapacak demektir. eğer işlemci yapacak gücü varsa vestel her şeyi yapabilir...
    Cevapla
  • fatih baştürk 10 yıl önce Şikayet Et
    üretmek bi şi diil. kullanıcıyı tatmin edicek fiyat/performans/kalite yi sunmak lazım yoksa kimse gidip te para bağlamaz güvenemdiği markaya..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...