Akıllı telefon-dijital kamera bir arada

Samsung, mobil dünyasındaki ana temsilcisi Galaxy serisine yeni ve farklı bir ürün daha ekledi. 10x optik zum özelliğine sahip 16 megapikel kamerası bulunan Galaxy S4 Zoom, akıllı telefon-dijital kamera melezinin öncüsü olacak.

Akıllı telefon-dijital kamera bir arada
Akıllı telefon-dijital kamera bir arada
GİRİŞ 12.06.2013 17:08 GÜNCELLEME 12.06.2013 17:48

Samsung, akıllı telefonunu ağırlıklı olarak fotoğraf çekmek ve paylaşmak için kullanan tüketicilerin dikkatini çekecek Galaxy S4 Zoom'u duyurdu.

16 MEGAPİKSEL KAMERA
16 megapiksel kamera, 10x optik zum ve optik görüntü sabitleyicisi (OIS) bulunan kamerasıyla gelecek S4 Zoom, LTE (süper hızlı veri indirme özelliği) de bulunduracak.

FAZLA AKILLI BİR TELEFON
Android Jelly Bean (4.2) işletim sistemi kullanan S4 Zoom, Samsung'un geliştirdiği TouchWiz kullanıcı arayüzüne sahip olacak.


Telefon-kamera, 'Photo Suggest' içeriğiyle kullanıcılara 'en ideal fotoğrafı çekebilecekleri mekanı' önerecek. Telefon önerileri, diğer fotoğrafçıların çektiği görüntülere dayanarak yapacak.

YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK
S4 Zoom, 4.3 inç (10.9 cm) qHD Super AMOLED ekrana ve 1.5 Ghz çift çekirdekli işlemciye sahip olacak. qHD, küçük ekranlarda yüksek çözünürlük sağlayan ekran teknolojisi olarak tanımlanıyor.

CNET'in verdiği bilgiye göre, S4 Zoom belli piyasalar başta olmak üzere 2013'ün üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülebilir.

KAYNAK: NTVMSNBC
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar