iPhone 5S üretimi bu ay başlıyor

Apple'ın son ürünü iPhone 5S'in üretimine bu ay başlayacağı iddia edildi.

iPhone 5S üretimi bu ay başlıyor
iPhone 5S üretimi bu ay başlıyor
GİRİŞ 17.07.2013 09:48 GÜNCELLEME 17.07.2013 09:48

Önde gelen danışmanlık şirketi Jefferies analistlerinden Peter Misek, Apple'ın yeni nesil telefonu iPhone 5S'in üretimine bu ay başlayacağı ve sonbaharda satışa sunacağını söyledi.

Müşterilerine geçtiği notta Apple'ın hisse fiyatının 405 dolarda kalacağını belirten analist, iPhone 5S'in Eylül sonu ya da Ekim başı gibi satışa hazır olacağını ifade etti.

Misek, bütün üretimin 2013'ün son çeyreğinde hızlandırılacağını ve şirketin ilk seferde 25-30 milyon birim üretim planladığını söyledi.

Misek, yeni telefonların satışıyla birlikte, şirketin üçüncü çeyrek kârının bu durumdan olumlu etkileneceğini ifade etti.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMAYABİLİR

Misek, iPhone 5S modeline çığır açan yenilikler ekleme olasılığının azlığından dolayı satışların bekleneni vermeme ihtimali olduğunu da belirtti.

Müşterilerine geçtiği notta Misek, "Yeni gelişmeler için beklemedeyiz. Akıllı telefon pazarında Galaxy S4 payını artırmaya devam ediyor. iPhone 5S'in aynı zamanda Google'ın telefonu Moto X ile de rekabet etmesi gerekecek. Yeni düşük maliyetli iPhone'lar 300-400 dolar arasında olacak ve gelişmekte olan piyasalarda istenen rekabeti yakalamayacak" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar