Note 3 Active bükülebilir ve su geçirmez olacak

Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı Galaxy Note III' ailesine yeni bir üye daha geliyor. Samsung, hem bükülebilir ekrana hemde su geçirmezlik özelliğine sahip Note III active üzerindeki çalışmalarına hız kattı.

Note 3 Active bükülebilir ve su geçirmez olacak
Note 3 Active bükülebilir ve su geçirmez olacak
GİRİŞ 06.10.2013 11:06 GÜNCELLEME 06.10.2013 11:06

Geçtiğimiz haftalarda Samsung tarafından tanıtılan yeni Note 3'e kardeş gelebilir. Hem esnek ekranlı hem de su geçirmez model olarak bilinen yeni Note 3'ün ilk raporları internete bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde yurtdışı basınında yer alan dedikodular mobil dünyayı örümcek ağı gibi sarmaya devam ediyor.

Bildiğimiz üzere Samsung, yeni bir telefon çıkardıktan sonra onun alt ve alternatif modellerini üzerinden belirli bir süre geçtikten sonra piyasaya sunuyor. Galaxy S4'te izlenen bu politika S4 Active ile kanıtlanmış oluyor. Menşei Kore olarak bilinen, internete geçtiğimiz hafta düşen bir söylentiye göre bu politika Samsung'un en yeni amiral gemilerinden olan Note 3'te de devam edecek.

HEM BÜKÜLEBİLİR EKRANLI HEM SU GEÇİRMEZ

Gelen dedikodulara göre S\Pen özelliğinin esnek ekrandan ötürü kaldırılacağı düşünülen, 2013 yılı içerisinde yılın son haftalarına doğru, resmi söylentilerin artacağı hatta tanıtılacağı söyleniyor.

Ameblo olarak da bilinen bir Japon sitesinin iddiasına göre GFXBench testlerinde kavisli ekrana sahip yeni bir telefon gözüküyor. Bu telefonun Samsung'un yeni Note 3'ü olduğu duyuran site, telefonun kod adını vermekten de çekinmiyor. İşte yeni Note 3'ün model numarası: SM-G910S.

Donanımdan da çeşitli bilgiler veren Ameblo, yeni Note 3'ün Snapdragon 800 işlemci, 5.7 inç genişliğinde Full HD (1920x1080) ekran, 4G LTE, 32GB dahili hafıza, 13MP kamera ve Android 4.3, JellyBean gibi önemli özelliklerle kullanıcıların hayallerini süsleyeceğini dile getirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak