iPhone 6′nın yeni fotoğrafları yayınlandı

Apple'ın büyük bir merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 6'nın birçok net fotoğrafı internete sızdırıldı.

iPhone 6′nın yeni fotoğrafları yayınlandı
iPhone 6′nın yeni fotoğrafları yayınlandı
GİRİŞ 06.05.2014 09:01 GÜNCELLEME 06.05.2014 09:07

Artık iPhone 6 sızıntıları hakkında konuşmadığımız gün yok gibi; cihazla ilgili sızıntılar ve iddialar birbiri ardına geliyor. iPhone 6′nın tanıtılması beklenen 2-6 Haziran'daki WWDC etkinliği yaklaştıkça, cihaza dair daha heyecan verici sızıntılarla karşılaşıyoruz.

Geçtiğimiz hafta, aksesuar üreticileri için hazırlanan iPhone 6′nın örnek tasarımları ortaya çıkmış ve akıllı telefonun tasarımına dair aklımızdaki soru işaretlerini gidermişti. Bugün de, sık sık iPhone sızıntılarının gerçekleştirildiği Çinli Baidu'da akıllı telefonun bizzat kendisinin fotoğrafları yayınlandı.

Ortaya çıkan fotoğraflardan ince ve uzun bir tasarıma sahip olduğu görülen iPhone'un arka kapağı, HTC'nin yeni amiral gemisi One M8'i andırıyor. Kaldı ki, yayınlayanan bu fotoğrafların gerçekten iPhone 6′ya ait olup olmadığını söylemek şu an için imkansız.

Daha önce Galaxy S5 ile karşılaştırılan iPhone 6'nın ortaya çıkan tasarımı pek heyecan verici görünmese de, -eğer gerçekse- bu fotoğrafların cihazın son sürümüne ait olmadığını ve haziran ayında tanıtıldığında daha şık görüneceğini tahmin ettiğimizi de belirtmemizde fayda var.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt