Google aramalarında müzikler anında dinlenebilecek

Google'ın yenilenen arama sonuç sayfalarında artık bir tıkla şarkıcıların müzikleri telefonların uygulamaları üzerinden dinleyebilecek.

Google aramalarında müzikler anında dinlenebilecek
Google aramalarında müzikler anında dinlenebilecek
GİRİŞ 24.06.2014 09:21 GÜNCELLEME 24.06.2014 09:21

Google'ın mobil aramada yaptığı yenilik, müzikleri bulup dinlemenizi kolaylaştıracak ve hızlandıracak.

Google Arama Ürün Müdürü Jason Douglas'ın blog'unda yaptığı duyuruya göre Google'da bir müzisyeni arattığınızda, artık karşınıza cebinizde yüklü uygulamaları kullanarak çalmaya başlayabileceğiniz bir liste gelecek. Örneğin Katy Perry'nin en son şarkılarını dinlemek isterseniz, Android'li cebinizde veya tabletinizde "Katy Perry" diye aratmanız, ardından sonuç sayfasının üzerinde beliren müzik uygulamalarından birine dokunmanız yeterli olacak. Bu bağlantılardan birine tıklayarak müzikleri istediğiniz uygulamada, anında dinlemeye başlayabileceksiniz.

Şimdilik sadece ABD'deki Android'li cihazların kullanabildiği işlev, TuneIn, Spotify, Rdio, iHeartRadio, YouTube ve Google Play Music gibi müzik uygulamalarını destekliyor. Google, hizmeti dünya çapında geliştirmek üzere çalıştığını, bunun yanında Deezer gibi diğer yerel müzik hizmetlerini de desteklemeyi planladığını söylüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?