Apple iPhone 6 satışa sunuldu

Apple iPhone 6, tanıtımı bile yapılmadan Çinli siteler tarafından ön siparişe sunuldu.

Apple iPhone 6 satışa sunuldu
Apple iPhone 6 satışa sunuldu
GİRİŞ 24.07.2014 11:10 GÜNCELLEME 24.07.2014 11:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Apple’ın merakla beklenen akıllı telefonu iPhone 6 daha tanıtılmadan online satış sitelerinde yerini almaya başladı. Çin'in ünlü online satış siteleri Alibaba ve Taobao'da bazı satıcılar şimdiden iPhone 6 için ilan verdiler.

Satıcılar iPhone 6’yı listelerken şimdiye kadar sızdırılan görsellerini veya kendi tasarladıkları konsept tasarımlarını kullanıyorlar. iPhone 6’yı online siteden almak için müşterilerin 80 dolar depozito ödemesi gerekiyor. Depozito ödeyen kişiler telefon çıkar çıkmaz listedeki fiyat üzerinden iPhone 6’yı alabilecekler.

iPHONE 6 FİYATI
iPhone 6’nın listedeki fiyatı ise 1500 dolar, yani 3160 TL civarında bir fiyat etiketine sahip.

Amerika'da iPhone 5S’i 650 dolardan satışa sunulduğunu düşünürsek, Çinli online sitelerin iPhone 6’yı üç katı daha fazla fiyata satışa sunduğunu söyleyebiliriz.

İphone 6 satışa çıktı

YORUMLAR 1
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    haydi müslümanlar imtahan başlıyor . Hadi amerika dedik kahrolsun dedik koşup gidip alıcaz mı?? eğer illede evet ise hiç olmazsa 6 ay bekleyin ne olur müslüman kardeşim pazara giren başka ülkelerin mallarıda var reklam olmasın ama kore çin amerika tekelini kıralım.Ulaştırma bakanı olsaydım ne kıllık yapardım satışında burda offf ama tüketmeye devam ekonomi canlanıyor:) ithaata dayalı ekonomi :) boş yani
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?