iPhone 6'ların fiyatları zamlı olabilir

Çinli kaynaklara göre Apple, bu büyük sipariş adedi sonrasında yeni modellerinin fiyatlarında%5 ile %10'luk bir fiyat artışına gidebilir.

iPhone 6'ların fiyatları zamlı olabilir
iPhone 6'ların fiyatları zamlı olabilir
GİRİŞ 27.07.2014 13:26 GÜNCELLEME 27.07.2014 13:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bir süre önce çıkan söylenti haberlerde, Apple'ın ilk etapta 70-80 milyon arasında iPhone 6 siparişi vermiş olabileceği, çünkü rekor satışlar beklediği belirtilmişti. 4.7 inçlik ve 5.5 inçlik olmak üzere iki yeni iPhone 6'nın birleşimi olarak verilen bu rakam, aynı zamanda kullanıcıların yeni modelleri ne kadar heyecanla beklediğinin de bir göstergesi. Tabii ki tüm bunlar tahmin ve beklentilerden ibaret detaylar.

Şimdi de bu konunun devamı olarak Çin medyasında n yeni iddialar geldi. Çinli kaynaklara göre Apple, bu büyük sipariş adedi sonrasında yeni modellerinin fiyatlarında%5 ile %10'luk bir fiyat artışına gidebilir. Gerekçelerden bir tanesi de üretim kapasitesinin çok yüksek olması gösterilebilir. Çünkü Apple'ın en önemli tedarikçilerinden olan Foxconn , aynı zamanda Nokia, Sony, Motorola ve BlackBerry gibi isimlerle de çalışıyor, ama şu etapta bu markaları geri plana atıp Apple'ı öne çıkarmışa benziyor. Tabii ki yeni iPhone'lar nedeniyle.

YORUMLAR 1
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    bence mahsuru yok. Müslümanlar düşünsün de belki almazlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu