Apple iPhone 6 fiyatı ne kadar, ne zaman çıkacak?

iPhone 6 çıkış ve tanıtım tarihi olan 9 Eylül'de, iPhone 6 fiyatı ne kadar olacağı merakla bekleniyor. İşte iPhone 6 özellikleri ve fiyatı.

GİRİŞ 30.08.2014 16:52 GÜNCELLEME 30.08.2014 17:03

Önümüzdeki günlerde Apple tarafından tanıtımı yapılması beklenen akıllı telefon Apple iPhone 6'nın fiyatı ve iPhone 6'nın özellikleri teknolojiyi takip edenler arasında tartışıla dursun, daha önceki iPhone fiyatları ve akıllı telefon fiyatları üzerinden bu sorulara yanıt bulmak mümkün.

iPhone 6 fiyatı ne zaman çıkacak?

Apple'ın iPhone 6'yı 9 Eylül'de düzenleyeceği etkinlik ile tanıtacağı kesinlik kazandı ancak kesin çıkış tarihi henüz belli değil. Apple'ın genelde tanıtım etkinliği yaptığı ayın sonlarına doğru ürünlerini satışa çıkardığı düşünüldüğünde iPhone 6 çıkış tarihi olarak Eylül ayı sonlarını belirtebiliriz. Ancak iPhone 6 Türkiye'ye ne zaman gelir, bunu söylemek zor.

iPhone 6 fiyatı ne kadar olacak?

Apple iPhone 5S'in fiyatının 649 $ olduğu düşünüldüğünde iPhone 6 fiyatlarının bundan daha düşük bir seviyede olmasını bekleyemeyiz ancak yüksek fiyatlarla beraber Samsung, Sony ve HTC gibi firmaların rekabetinden dolayı Apple'ın fiyat politikasında net bir belirleme yapmadan önce diğer firmalardan gelecek haberleri de beklemesi olası görünüyor.

iPhone 6 Özellikleri

iPhone 6 özellikleri ise iPhone 5S'den bir çok yönde çok daha iyi olacağa benziyor. Özellike zaman zaman pek de iyi çalışamayan parmak izi sensörünün Apple iPhone 6 için çok daha gelişmiş bir versiyonun kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca rakiplerinden daha küçük ekrana sahip olan iPhone'ın, yeni versiyonuyla beraber daha büyük ekran seçeneği de sunacağı kesinlik kazanan konular arasında yer alıyor. Safit teknolojisinin kullanılacağı bu ekranlar da şimdiye kadar üretilmiş en iyi akıllı telefon ekranları olabilir ancak büyüyen ekranlar ile beraber iPhone 6'nın fiyatının da yükseleceğine dikkat çekmek gerekiyor. 

Apple her yıl olduğu gibi yine adını gizli tuttuğu dev etkinliğinin davetiyelerini dağıtmaya başladı. 9 Eylül tarihini işaret eden davetiyeler de gösteriyor ki Apple'ın iPhone 6'yı tanıtmasına artık sadece günler kaldı.

Medya etkinliği olarak adlandırılan buluşma, 9 Eylül günü TSİ 20.00'daCupertino’da gerçekleşecek. Etkinlik yeri ise De Anza Yüksekokulu’nun kampüsünde yer alan Flint Center for the Performing Arts. Apple’ın basın mensuplarına gönderdiği davetiylerde etkinliğin yeri, tarihi ve saati dışında herhangi bir ayrıntıya yer verilmiyor.

Önceki etkinliklerde davetiyelere küçük ipuçları yerleştiren Apple, bu defa ser verip sır vermeyeceğini de sloganıyla belli etmiş. “Keşke daha fazlasını söyleyebilseydik.” cümlesini davetiyelere yerleştiren Cupertinolu şirketin iWatch ve yeni iPod modellerini de etkinlikte tanıtabileceği söyleniyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar