Whatsapp güncellendi! Ücretsiz Whatsapp indir

Ücretsiz Whatsapp uygulaması güncellendi ve yazı boyutu değiştirebilme özelliği eklendi. Whatsapp'ı bedava indirip kullanabilirsiniz.

Whatsapp güncellendi! Ücretsiz Whatsapp indir
Whatsapp güncellendi! Ücretsiz Whatsapp indir
GİRİŞ 01.09.2014 18:44 GÜNCELLEME 01.09.2014 18:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dünyanın en çok kulanılan mesajlaşma uygulamalarından Whatsapp güncellendi. Whatsapp ücretsiz indirebileceğiniz ve aynı zamanda internet bağlantısı aracılığıyla bedava mesaj gönderebileceğiniz bir uygulama. Ücretsiz mesajlaşma uygulaması Whatsapp, Android, iOS, Windows Phone ve bütün akıllı telefonlar üzerinde kulanılabiliyor.

Whatsapp yeni yapılan güncellemesi ile kullanıcılarına mesajlaşma konusunda yeni ayrıcalıklar getiriyor. Yeni yapılan güncelleme ile Whatsapp mesajlarında yazı büyüklüğünü kullanıcı istediği gibi ayarlayabilecek.

Whatsapp nasıl indirilir?

Whatsapp'ı akıllı telefon sahipleri, kendi telefonlarına ait uygulama mağazalarından indirebilirler.

Whatsapp nasıl çalışır?

WhatsApp Messenger, SMS'e para vermeden mesaj alışverişi sağlayan platformlar arası bir mobil mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp Messenger; iPhone, BlackBerry, Android, Windows Mobile ve Nokia için kullanılabilir ve evet, bu telefonların hepsi birbirine ileti gönderebilir! WhatsApp Messenger, e-posta ve web taramasını sağlayan aynı internet veri paketinizi kullandığından, mesajlar için hiçbir maliyet yoktur ve böylece arkadaşlarınızla rahatça bağlantıda kalabilirsiniz.

Normal mesajlaşmaya ek olarak, WhatsApp kullanıcıları gruplar oluşturup, birbirlerine sınırsız görüntü, video ve ses mesajları gönderebilirler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • minire 6 yıl önce Şikayet Et
    merhaba
    Cevapla
  • mehmet turkmen 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi aksamlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz