İPhone 6’da özür dileten hata!

Apple firmasının son ürünü İPhone 6’da kullanılan harita uygulamasında hata ortaya çıktı.

İPhone 6’da özür dileten hata!
İPhone 6’da özür dileten hata!
GİRİŞ 13.09.2014 18:37 GÜNCELLEME 13.09.2014 18:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Harita uygulamasında Kanada’nın önemli şehirlerinin yer gösterimi ve isim yazılımında tesbit edilen hata için Apple Üst Yöneticisi (CEO) Tim Cook özür diledi. Cook şirketin internet sitesinden yaptığı açıklamada, “uygulamadaki hata düzeltilinceye kadar Google ya da Noka’nın harita uygulamalarını kullanın” tavsiyesinde bulundu.

Harita uygulamasında Toronto ve Ottawa yanlış yerlerde imlenirken, Edmonton kenti Calgary’nin batısında gösterildi. Uygulamadaki bir başka hata ise, ülkenin diğer bir büyük şehri St.John’s kentinin ismindeki apostrof işaretinin kullanılmaması oldu.

Quebec eyaletine bağlı tarihi Quebec City kenti ise, iPhnone 6’nın harita uygulamasında sadece Quebec olarak olarak gösteriliyor.

Öte yandan internet sitesinden müşteri siparişleri almaya başlayan Apple Kanada, iPhone 6’nın küçük boyu için 7 ila 10 iş günü teslim süresi verirken, talebin en yoğun olduğu büyük ekranlı versiyonu için 3 ila 4 hafta teslim süresi ilan etti.

YORUMLAR 3
  • Ercan Diken 9 yıl önce Şikayet Et
    Gm Discovery. Vestel Venüs bunları deneyin.. Abi bizim yerli neyimiz varki telefonumuz olsun.. Ne kadar geri kalmışız.. Vestel yalnız kalıyor.. o kadar üret ıphone için abd lileri merakla bekle Peh!
    Cevapla
  • abdulhamit 9 yıl önce Şikayet Et
    hayla anlamış değilim . Bu millet bu markayı neden tercih eder.Ram ve kamera olarak rakiplerinden düşük seviyede telefon çıkarıyor ve özelliklerinde kısıtlamalar var.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    İphone zaten kafadan hatalarla dolu...... .....Bırakın almayı Tartışmaya bile değmez..Çünkü Yahudi malı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması