Pil ömrünü iki katına çıkartan uygulama

Android işletim sistemli telefonlar için çıkartılan bu uygulama pil ömrünüzü iki katına çıkartmayı vadediyor.

Pil ömrünü iki katına çıkartan uygulama
Pil ömrünü iki katına çıkartan uygulama
GİRİŞ 28.10.2014 09:11 GÜNCELLEME 28.10.2014 09:11

Günümüz akıllı telefonlarının en büyük problemi şüphesiz batarya ömürleri. Cihazınızın diğer donanımı her ne kadar en üst seviyelerde olsa da bataryası yetersiz ya da pil ömrünüz çok az ise bu donanımın pek de bir önemi kalmıyor. Ancak kullanılan pil teknolojileri geliştirilmedikçe cihazınızdan çok fazla bir pil ömrü beklemek yanlış olacaktır. Ancak bazı şirketlerin bu anlamda bazı yazılımsal adımları bulunuyor.

Mesela Samsung, son telefonlarına Ultra Power Saving modunu ekledi. Bu mod ile birlikte cihazın pil ömrü yazılımsal olarak arttırıldı. Tabii ki bunun için cihazınızın bazı özelliklerinden fedakarlık etmeniz gerekiyor. İşte buna benzer biruygulama da diğer cihazlar için geliştirildi.

Savee: Battery Saver Optimizer isimli yeni Android uygulaması kullanıcılarının pil ömrünü ikiye katlamayı vadediyor. Farklı derecelere göre cihazın özelliklerini kapatarak pil ömrünü arttırmayı hedefleyen uygulama Google Play'de 1.37 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Uygulamayı Google Play üzerinden indirebilirsiniz..

Savee: Battery Saver Optimizer

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama