En iyi batarya süresine sahip akıllı telefonlar

Akıllı telefonların en büyük sorunu batarya süreleri.Markalar sadece teknik özellikler değil batarya süreleri ile de bir yarış içindeler

En iyi batarya süresine sahip akıllı telefonlar
En iyi batarya süresine sahip akıllı telefonlar
GİRİŞ 05.11.2014 16:40 GÜNCELLEME 05.11.2014 17:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Akıllı telefonların en büyük sorunlarından olan şarj süresi, artık kullanıcıların aradığı özellikler arasında yer alan batarya sürelerine markalarda bir o kadar önem vermeye başladı. Şarj süreleri her ne kadar kullanıcı alışkanlıklarına göre değişkenlik gösterse de yüksek mAh değerli kullanıcıların tercih sebebi haline geldi.

İPHONE 6 ve  İPHONE 6 PLUS

Son çıkan telefonları ele almak gerekirse ilk olarak aklımıza Apple ürünleri, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus geldi. Önceki modellerine nazaran daha büyük yapıda tasarlanan bu iki telefonun bataryaları da aynı şekilde büyük ve daha güçlü bir yapıya sahip. iPhone 6'da 1810 mAh gücünde bir batarya varken iPhone 6 Plus'ta 2915 mAh gücünde bir batarya bulunuyor.
Apple iPhone 6 vs iPhone 6 Plus

SAMSUNG GALAXY S5

Samsung'un son amiral gemisi Galaxy S5'te teknik özellikler öne çıkıyor. Ancak Galaxy S5, 2800 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Bataryanın kapasitesi rakiplerine göre düşük gözükse de yapılan bazı testlerde başarılı sonuçlar aldı.

Samsung galaxy S5 akıllı telefon batarya

EN İYİSİ SONY'DE

Sony'nin son telefonu Xperia Z3'te rakiplerine göre batarya kapasitesi biraz daha güçlü gözüküyor. Batarya ömründe 2 günü hedefleyen Sony, Xperia Z3'te 3100 mAh gücündeki bataryayla en iyi bataryaya sahip.

Sony Xperia Z3 akıllı telefon

SONY'NİN ARKASINDAN LG GELİYOR

Rakiplerine oranla piyasada biraz geride gözüken LG ise batarya konusunda iyi gözüküyor. LG'nin son telefonu G3'te 3000 mAh gücünde bir batarya bulunuyor. LG G2'de de aynı bataryanın kullanıldığını söylemek gerekir. G2'nin güçlenen versiyonu G3'e bu bataryanın kısmen yetersiz geldiği söylemek gerekiyor. Kağıt üstünde iyi bir batarya süresi versene 4K ekran çok fazla enerji harcıyor.

LG G3 akıllı telefon

YORUMLAR 8
  • yav hehe 9 yıl önce Şikayet Et
    Herkes bişe der
    Cevapla
  • note 9 yıl önce Şikayet Et
    note 4 ün ultra güç tasarruf modu bekleme süresi 14 gün normal kullanımda ise 7 gündür. ben 6 gün şarja takmadım telefonu. günlük % 10 ile 15 arası batarya harcıyor bu modda... ayrıca 3250 mah bataryasıda buradaki telefonlardan daha güçlü
    Cevapla
  • note4 9 yıl önce Şikayet Et
    note 4ümün ultra güç tasarruflu bekleme süresi 14 gün... ancak telefonu normal kullanıp işim bitince de ultra güç tasarrufuna alıyorum. bu şekilde günlük % 10 ile %20 arası batarya harcıyor. nerden baksanız telefonu kullanıp internet kullandığımda 6 gün şarjı gidiyor. etrafınızdaki bu modu kullanan note 4 cülere bi sorun bakem ne diyecekler.
    Cevapla
  • Onur Y. 9 yıl önce Şikayet Et
    Batarya süresi yazmışsınız, sadece bataryanın kapasitesini paylaşmışsınız. Bataryanın 3100mAh olması onun en iyi süreye sahip olacağını göstermez. Önemli olan bu bataryanın takılı olduğu cihazın pilini ne kadar verimli kullandığı ve kullanıcıyı sıkıntıya sokacak şekilde tasarruf modlarına girmeden ne kadar dayanabildiğidir.
    Cevapla
  • Hacker 9 yıl önce Şikayet Et
    Lumia 1520 var 3400 mAh onuda aralarında gösterin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!