Nexus'lara Android Lollipop güncellemesi geldi

Google'ın büyük değişiklikler yaptığı en yeni mobil işletim sistemi Android 5.0 Lollipop güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Nexus'lara Android Lollipop güncellemesi geldi
Nexus'lara Android Lollipop güncellemesi geldi
GİRİŞ 13.11.2014 09:36 GÜNCELLEME 13.11.2014 09:36

Google'ın en yeni mobil işletim sistemi Android 5.0 Lollipop, beraberinde getirdiği Materyal Tasarım başta olmak üzere yeniliklerle birçok kullanıcı tarafından merakla bekleniyordu. Nexus cihaz sahipleri her zamanolduğu gibi bu güncellemeye de ilk kavuşan cihazlardan olacaklardı. Geçtiğimiz hafta gelen bilgilerde Nexus cihazlar için Android 5.0 Lollipop güncellemesinin ertelendiği belirtilmişti.

Android Lollipop

Google Nexus 5 akıllı telefon Android 5.0 Lillipop- Nexus haberleriAradan geçen bir haftanın ardından merakla beklenen Lollipop güncellemesi Nexus cihazlar için yayınlanmaya başladı. Bu durum direkt olarak Android'in resmi Twitter hesabından duyuruldu. Nexus 5, Nexus 4, Nexus 7 (2013), Nexus 7 (2012) ve Nexus 10 modelleri için OTA ile başlanan güncellemenin birkaç gün içerisinde bu cihazlara sahip tüm kullanıcılar için yayınlanmış olması bekleniyor.

Öte yandan bu güncellemeye diğer firmaların üst seviye akıllı telefonları da yakında kavuşacak. Bu anlamda ilk olarak LG G3'e
gelmesi beklenen Android 5.0
güncellemesinin ilerleyen haftalarda da HTC'nin üst seviye modellerine
gelmesi bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi