Samsung daha az akıllı telefon çıkaracak

Yılda onlarca yeni model tanıtan Samsung bu stratejiden uzaklaşıyor. Rakipleri gibi daha az modelle kullanıcı karşına çıkacak.

Samsung daha az akıllı telefon çıkaracak
Samsung daha az akıllı telefon çıkaracak
GİRİŞ 18.11.2014 12:22 GÜNCELLEME 18.11.2014 12:22

Ucuz maliyetli, orta segment, amiral gemisi dahil farklı alanlarda birçok telefon üreten Samsung, görünüşe bakılırsa bundan sonra daha az cep telefonu üretecek.

Güney Koreli şirket S serisi, Note serisi, A serisi gibi her zevke ve bütçeye göre cep telefonu modeli çıkarıyor ve dolayısıyla piyasada oldukça fazla Samsung telefon görüyoruz. Kullanıcılar tarafından tabiri caizse “iki günde bir telefon çıkarmakla” eleştirilen Samsung, Wall Street Journal’ın haberine göre bundan sonra “az ve öz” politikasını benimseyecek. Teknoloji devinin şimdikine kıyasla yüzde 30 daha az cep telefonu modeli çıkacağı söyleniyor.

Bu stratejiyi önümüzdeki yıldan itibaren uygulamaya başlayacağı söylenen Samsung’un hangi modellerden feragat edeceği henüz kesin değil. Ancak bunun amiral gemisi telefonlardan olmayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Dolayısıyla bundan sonra Ace, Mini, Edge, Mega gibi modellerle daha az karşılaşacağız.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!