Xiaomi, Türkiye'ye geliyor

Türkiye pazarına ne zaman gireceği merakla beklenen Çin'li akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin ülkemiz pazarına giriş tarihi belli oldu

Xiaomi, Türkiye'ye geliyor
Xiaomi, Türkiye'ye geliyor
GİRİŞ 27.11.2014 16:22 GÜNCELLEME 27.11.2014 16:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çin'in bir numaralı akıllı telefon üreticisi konumunda olan Xiaomi, Nisan ayında Hindistan, Brezilya, Rusya, Meksika, Malezya, Filipinler, Endonezya, Tayland, Vietnam ve Türkiye gibi ülkelere giriş yapacağını açıklamıştı. Her ne kadar şu anda birkaç yeni pazara giriş yapmış olsa da Xiaomi'nin bu yıl sonuna kadar tüm ülkelere gelmesi mümkün değil.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL TÜRKİYE'DE OLACAK
Xiaomi Başkanı Hugo Barra tarafından yapılan resmi açıklamalara göre Xiaomi, bu yıl sadece Hindistan ve Endonezya ülkelerine giriş yapacak. Barra, aynı zamanda Xiaomi'nin önümüzdeki yılın ilk yarısında Türkiye, Tayland, Rusya ve Meksika pazarına giriş yapacağını müjdeledi. Ayrıca Xiaomi'nin 2015 yılında ilk olarak Brezilya'ya uğrayacağını da belirtelim.

Uygun fiyatlı akıllı telefonları ile çok kısa bir sürede yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran Xiaomi, önümüzdeki yılın ilk yarısında ülkemizdeki yerini almış olacak.

YORUMLAR 1
  • Fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Gelmesi gerçekten harika olur. Uygun fiyata kaliteli ürünleri var. Oppo ve Xiaomi piyasayı alt üst edecek markalar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor