Ateist iPhone sosyal medyayı salladı

Bir grup aktivist, iPhone telefonunun mucidi olan Steve Jobs'a inanamaması durumda ne olacağıyla ilgili bir video hazırladı.

GİRİŞ 02.02.2015 02:30 GÜNCELLEME 02.02.2015 08:01
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

İnternette yayınlanan görüntülerde ateist olduğunu söyleyen bir iPhone 6 telefonu, tıpkı ateistlerin yaratıcıya inanmadığı gibi mucidi olan Steve Jobs'a inanmadığını, öyle birinin aslında olmadığını ve uydurma olduğunu savunuyor.

Sosyal medyada büyük ilgi gören videodaki iPhone, işlemci, kamera, ekran gibi parçalarının tesadüfen meydana geldiğini iddia ediyor. İzleyenleri gülümseten video, ateistlerin yaratıcıyı tanımamasındaki mantık hatasını bir kez daha gözler önüne seriyor.

İşte o video:

YORUMLAR 40
  • ahmed 9 yıl önce Şikayet Et
    bu video amacını aşan bir kapak olacak :)
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir Video. Ben İnsanları Allah'ın, kendi Ruhundan Yarattığı asıl Yapay Zekalı Varlıklar olarak görüyorum. Çünkü bizler Bilgisayar programlarından farklı olarak bir Ruha sahibiz. İşte bir yerde bilinç oluştu mu, ya inkar ediyor. Ya kabul ediyor, yada Haşa kendini ilah ilan ediyor bence en kötüsü de bu...
    Cevapla
  • Muhammed Said 9 yıl önce Şikayet Et
    "Terakkiyât-ı beşeriyenin kısm-ı âzamı ve keşfiyatları, bir nevi dua neticesidir. Havârık-ı medeniyet dedikleri şeyler ve keşfiyatlarına medar-ı iftihar zannettikleri emirler, mânevî bir dua neticesidir. Hâlis bir lisan-ı istidatla istenilmiş, onlara verilmiştir. Lisan-ı istidatla ve lisan-ı ihtiyac-ı fıtrî ile olan dualar dahi, bir mâni olmazsa ve şerâit dahilinde ise, daima makbuldürler." Yani insan acziyle,çalışmasıyla fiili bir dua ediyor. Cenab-ı hak kabul ediyor ve keşfiyatı lütfediyor.
    Cevapla
  • Süper 9 yıl önce Şikayet Et
    süper ya nokta atış olmuş anlayana elbette ! :)
    Cevapla
  • Birisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Burada amaç betimlenen konu değil. REKLAM!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!