HTC One M9 tanıtıldı

HTC, yeni amiral gemisi One M9'u resmen tanıttı. M9 güçlü özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor

GİRİŞ 02.03.2015 09:11 GÜNCELLEME 02.03.2015 12:00

HTC, yeni amiral gemisi HTC One M9’u Barselona’da gerçekleştirilen Dünya Mobil Kongresi’nde (GSMA) dünyaya tanıttı.

HTC Yönetim Kurulu Başkanı Cher Wang, “HTC’nin, cep telefonu sektöründeki beklentilere meydan okuyarak kendine bir isim yaptığını” belirterek, şunları söyledi:

“HTC One M9 sizi en değerli olduğuna inandığınız şeylerle daha derin bir şekilde bir araya getiriyor. Bunu mümkün kılan pek çok akıllı özelliklerinin yanı sıra, nefes kesen zarafet ve tasarımıyla da hayalinizdeki dünyayı gerçeğe dönüştürmeyi başarıyor. HTC One M9 salt bir telefondan çok daha fazlasını temsil ediyor ve sizin doğal bir parçanız haline geliyor.”



TASARIM

HTC One M9, One M7, ve One M8'de de olduğu gibi yekpare bir metal gövdeye sahip. Tuşların konumlandırılması haricinde M8'e oldukça çok benziyor. Yüksek kalitenin hissini veren metal kasa arka tarafı fırçalanmış yapısıyla oldukça dikkat çekici. 
 

ARAYÜZ

Yeni HTC Sense 7 deneyimi her şeyi kullanıcının kontrolüne veriyor. Telefonun kullanıcının kim olduğuna dair bir ifadesi olması gerektiği fikrinden yola çıkan HTC, son derece yüksek kişiselleştirilebilme özelliğiyle öne çıkan HTC Themes ile kullanıcıyı akıllı telefon deneyiminin merkezine yerleştiriyor. Uygulama, renk düzeni ve arka planların görünümü ve verdiği hissi değiştirmek için en sevilen fotoğrafları akıllıca analiz ediyor.



20MP’LİK KAMERA

En iyi kamerayı cebinizde taşıma imkân veren HTC One M9 parlak ve eğlenceli fotoğraflar çekmeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. HTC One M9’un her anı olağanüstü kalitede çekmek üzere tasarlanan kameraları, anıları tekrar tekrar yaşamanıza imkân veriyor. 20 megapiksellik ana kamerası her karmaşık ve canlı detayı vurgularken, çizilmelere karşı koruma sağlayan safir cam objektife de sahip. Gişe hasılatı kıran filmleri aratmayan canlı görüntüler için, kamera filmleri 4K çözünürlükte çekiyor.

YÜZDE 300 DAHA ÇOK IŞIK

Beklenmedik zamanlarda karşımıza çıkan en iyi anları görüntülemek isteyen ve içgüdüleri ile hareket eden fotoğraf meraklılarının vazgeçilmezi olacak HTC One M9, loş ışıktaki çekimleri güçlü bir UltraPiksel ön kamera ile gerçekleştiriyor. Standart kameralara kıyasla yüzde 300 daha fazla ışık yakalayan dinamik otomatik pozlama ve pikseller her ışıklandırma koşullarında daha net, daha doğal ve dengeli oto portreler sunuyor.

HTC Akıllı Göz (Eye Experince) yazılımı ile HTC Sense 7 kreatif oto portreler çekmeyi kolaylaştırıyor. Aralarında Şekiller, Prizmatik, Doğa Unsurları ve Bokeh’in de bulunduğu bir dizi yeni düzenleme efekti kendi sanatsal yeteneklerinizi her çekime biraz daha fazla katmanıza imkân verirken, HTC Zoe uygulaması bunları otomatik olarak düzenliyor, seçtiğiniz müziği ekliyor ve her anın birlikte kutlanabilmesini sağlamak için, arkadaşlarınızın da koleksiyona kendi çekimlerini eklemesine imkân veriyor. Nerede saklanırlarsa saklansınlar, yeni HTC One Galeri tüm fotoğraf kütüphanenizde arama yapmayı, telefonda, sosyal medyada ve seçkin bulut platformlarında kayıtlı resimleri görüntülemeyi kolaylaştırıyor. Galeri, tarih, lokasyon, etkinlik, albüm ve hatta Görüntü Eşleştirme özelliği ile seçtiğiniz fotoğraflara göre arama yaparak tüm kütüphanenizi parmaklarınızın ucuna taşıyor.

HTC ONE M9 TÜRKİYE ÇIKIŞ TARİHİ 

HTC One M9, Nisan başı itibariyle Türkiye’de çift tonlu gümüş ve altın, tek tonlu kurşun gri renklerde temin edilebilecek. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık