Facebook cep telefonu aramalarına da el attı

Facebook, gelen aramaların kime ait olduğunu arayan numara rehberde kayıtlı olmasa bile akıllı telefon kullanıcılarına gösteriyor.

Facebook cep telefonu aramalarına da el attı
Facebook cep telefonu aramalarına da el attı
GİRİŞ 23.04.2015 14:13 GÜNCELLEME 23.04.2015 14:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde bünyesinde bulunan WhatsApp üzerinden ücretsiz aramalar yapılmasına imkan veren özelliğini uygulamaya sunan Facebook, akıllı telefon kullanıcıları için yeni uygulamalar geliştirmeye devam ediyor.

Şu an için sadece Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonlarda kullanılabilen 'Hello' isimli bir uygulama geliştiren Facebook, gelen aramaların kime ait olduğunu rehberinizde kayıtlı olmasa bile saptıyor ve kullanıcıya bildiriyor.

Yeni uygulama bu işlemi Facebook platformunu kullanarak gerçekleştiriyor. Uygulamayı kullanmak için Facebook hesabınızla giriş yapmanız yetiyor. 

Google Play'de yayınlanan uygulama henüz ülkemizde kullanıma sunulmadı. Sosyal medya devi yeni uygulamayı ABD, Brezilya ve Nijerya'da test amacıyla kullanıma sundu.

YORUMLAR 1
  • Erhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Aklı olan bu uygulamayı kullanmasın dünyadaki bütün telefon rehberlerine sızarak siz istemesenizde sizin bir basbakan arkadasınız üzerinden sizi fişliyor sonucları hayatınız boyunca kötü süprizlere karşı karşıya kslirsini.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!