Google'dan milyonlarca Android kullanıcısına müjde

Teknoloji devi Google, San Francisco kentinde organize edilen Google I/O 2015 etkinliğinde yeni işletim sistemini tanıttı.

Google'dan milyonlarca Android kullanıcısına müjde
Google'dan milyonlarca Android kullanıcısına müjde
GİRİŞ 30.05.2015 06:41 GÜNCELLEME 30.05.2015 09:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Teknoloji devi Google, San Francisco kentinde organize edilen Google I/O 2015 etkinliğinde yeni işletim sistemini tanıttı. Google’ın tanıtımını yapmış olduğu yeni sürümü ‘Anroid M’ sistemsel olarak gelişim gösterirken Android kullanıcılarının bu uygulamaya oldukça beğenmesi bekleniyor.

Teknoloji devi, Android’in ‘M’ sürümüyle birlikte bir çok sistemsel hatasının düzeltileceğini belirtirken, parmak izi taraması fonksiyonel olarak daha çeşitli bir duruma gelecek. Kullanıcılar bu sayede Google Play gibi uygulamalarda ödeme yapabilecek. Android’in yeni sürümünün tahminen yıl sonuna doğru kullanıcılarla buluşması bekleniyor.
Google konferansta Google Pay’in tanıtımını dagerçekleştirirken bu uygulamanın Apple Pay’e ciddi bir rakip olması hedefleniyor. Adroid Pay, Android 4.4 (Kit Kat) ve üzerindeki sürümlerde kullanılabilecek.

YORUMLAR 2
  • HACI 8 yıl önce Şikayet Et
    Telefona baska bir sistem yukleyebilsem bugun googleyi tarihe gomerim ama simdilik yok.Zira android ve google tam bir ajan
    Cevapla
  • ali osman 8 yıl önce Şikayet Et
    google play çöplükten başka bişey değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"