ASUS ZenFone 2 Türkiye'de!

Asus'un en son üst seviye telefonu ZenFone 2 Türkiye'de satışa sunuluyor! İşte çıkış tarihi ve fiyat

ASUS ZenFone 2 Türkiye'de!
ASUS ZenFone 2 Türkiye'de!
GİRİŞ 18.06.2015 23:29 GÜNCELLEME 18.06.2015 23:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zen felsefesini teknolojiye yansıtarak şıklık, işlevsellik ve performansın dengesini kuran ASUS, akıllı telefon ailesinin yeni üyesi, dünyanın ilk 4GB RAM'li telefonuZenFone 2'yi tanıttı. 13 MP PixelMaster kamera,  2,3 GHz'ye varan Intel Atom işlemciler ve dünyanın ilk kişiselleştirilebilir arayüzü ZenUI ile gün yüzüne çıkan ZenFone 2, Haziran sonu itibarı ile 1099 TL'den başlayan fiyatlarla tüketicilere ulaşacak.

İlk modeliyle büyük ilgi gören, ASUS ZenFone akıllı telefon ailesinin amiral gemisi ZenFone 2 İstanbul Raffles Otel'de yapılan ve ASUS Başkan Yardımcısı Eric Chen'in de katıldığı tanıtım toplantısında görücüye çıktı. Ergonomik tasarımı ve akıllı telefonlarda kamera performansında çığır açan 13MP PixelMaster kamerası ile öne çıkan ZenFone 2, 4GB RAM, 4G/LTE bağlantı, çift SIM ve 2,3 GHz'ye varan Intel 64-bit Atom işlemcisi ile performans açısından da tüketicileri memnun edecek.

Mükemmeli arayışımızda en önemli adımlardan biri"

ZenFone 2 tanıtım toplantısında konuşan ASUS Başkan Yardımcısı Eric Chen şunları söyledi: "ZenFone 2, Asya ve Avrupa'da çok büyük ilgi gördü. Şimdi aynı heyecanı Türkiye'ye taşımaktan ötürü çok mutluyuz. Şıklık, işlevsellik ve performansın mükemmel bir dengesini kuran ZenFone 2, ASUS'un mükemmel olanı arama yolculuğunun en önemli adımlardan birini teşkil ediyor ve kullanıcılara benzersiz bir teknoloji deneyimi sunuyor."

"ZenFone 2, tasarım, keskin görüntüler, hızlı şarj ve yüksek taşınabilirlik ile öne çıkacak"

ASUS Başkan Yardımcısı Eric Chen'in ardından konuşma yapan ASUS Türkiye ve Kuzey Afrika Ülke Müdürü Bora Aras, ürün hakkında şu açıklamaları yaptı: "ZenFone 2'nin bileşenlerini tasarım, keskin görüntüler, hızlı şarj ve yüksek taşınabilirlik olarak sıralayabiliriz. ASUS ZenFone 2, insanların teknoloji ile ilişkilerinin günden güne daha hayati bir konuma geldiği bir çağda bu bileşenlerle fark yaratacak."

1099 TL'den başlayan fiyatlarla

Android 5.0 Lollipop yüklü ASUS ZenFone 2'nin 16GB (1,8 GHz işlemci), 32GB (2,3 GHz işlemci) ve 64GB (2,3 GHz işlemci)  depolamaya sahip modelleri bulunuyor. Modeller, her tarza hitap etmek için cazibe kırmızısı, buzul grisi, saf altın renk seçenekleriyle, tüm satış kanallarında satışa sunulacak. ASUS ZenFone 2 modellerinin fiyatları şöyle:

ZenFone 2 (ZE551ML) 1,8 GHz/4GB 16GB HDD: 1.099 TL

ZenFone 2 (ZE551ML) 2,3 GHz/4GB 32GB HDD: 1.299 TL

ZenFone 2 (ZE551ML) 2,3 GHz/4GB 64GB HDD: 1.499 TL

YORUMLAR 4
  • tercih 8 yıl önce Şikayet Et
    Lg veya casper in son modellerini tercih ederim
    Cevapla
  • orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Zenfone 6 modeli bende var dokunmatigi sorunlu belki bu cihaz, böyledir diye düşünüyordum ama zenfone 5 kullanan arkadaşımdada ayni sorun mevcut ayriyeten kamera pek hosdegil
    Cevapla
  • doğru değil mi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu fiyatla adam kazıkliyorlar. Hem 6 ay geç getir hem de tüketiciye giydir. Yurt dışı fiyatı da 300 dolar türkiye de en fazla ederi 1000 lira. Bence bu fiyatla satış yapamayacak ve fiyatı dusurecekler.
    Cevapla
  • trabzonli 8 yıl önce Şikayet Et
    ekran kalitesinin çok vasat olduğunu okumuştum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'erken seçim' çıkışı! ‘Akdi bozmak demektir’
Yalanlara tepki gösterip borçları açıkladı! 20 günde 2 milyar TL harcamadıysanız...