İşte Türk Telekom'un yeni akıllı telefonu: TT175

Aylardır gizlilikle yürütülen çalışmalar sonrası Türk Telekom, yeni akıllı telefonu TT175'i ortaya çıkardı. Fiyatı ise sadece 899 TL...

İşte Türk Telekom'un yeni akıllı telefonu:  TT175
İşte Türk Telekom'un yeni akıllı telefonu: TT175
GİRİŞ 01.12.2015 11:31 GÜNCELLEME 01.12.2015 15:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk Telekom, TTNet ve Avea markalarının bulunduğu Türk Telekom grubu, gerçekleştirdiği heyecan dolu lansman ile Türk Telekom TT175 adındaki yeni akıllı telefonunu tanıttı. Görkemli ve heyecan içinde geçen lansmanda 5 adet TT175 katılımcıların kıyasıya yarıştığı ve TT175'e yönelik soruların sorulduğu mini yarışmada sahiplerini buldu. Lansman Bengü konseriyle son buldu.

Tanıtımda konuşan Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir, akıllı telefon TT175'in büyük bir gizlilikle ve titiz çalışmayla bugünkü halini aldığını söyleyerek, tüm ekibe çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Akdemir ayrıca, Türk Telekom'un akıllı telefon pazarında oldukça iddialı günlere gebe olduğunu söyledi.

Son yıllarda akıllı telefon pazarının popüler özelliklerinden olan  "metal kasa" TT175'te de uygulandı. Dikkat çeken özelliklerinden birisi de parmak izi okuyucu özelliği. Arka kameranın altına yerleştirilen parmak izi okuyucu, cihazın kilidini sadece kullanıcılarının açabilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca kameradaki PRO özelliği ile girilen ortama göre kamera kendi ışık ve görüntü ayarlamasını yapıyor.

İşte cihazın sahip olduğu teknik özellikler;

-5.5 inç, 1080 x 1920 piksel ekran,
-1.3 GHz sekiz çekirdek Mediatek MT6735 çipset,
-Mali T-720 GPU,
-2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı,
-Otofokuslu ve çift LED flaşlı 13MP arka, 5MP ön kamera,
-3000 mAh pil,
-Android 5.1 Lollipop işletim sistemi

4 PAKET 3 AY SÜREYLE HEDİYE

Diğer taraftan 4.5G desteğine sahip olan TT175'in pilinin çıkarılamaz yapıda olduğunu belirtelim. Bunun yanında cihaz, gümüş, altın ve siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip. Türk Telekom, cihazını satın alan tüketicilere Tivibu ve TTnet Müzik gibi özel hizmetlerinden 3 ay boyunca ücretsiz faydalanabilme imkanı sunuyor.

FİYATI 899 TL

Android 5.1 işletim sistemini kullanan ve Android 6.0 Marshmallow güncellemesini de yakın zamanda alacak olan TT175'in tek bir modeli bulunuyor ve o da 899 TL'ye satışa sunulacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Seçilya 8 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle almayın hepsi bozuk..
    Cevapla
  • murteza 8 yıl önce Şikayet Et
    taksitli kac liraya satılıyor bir de onu yazın cep telefonuna taksit olayı kalktığından beri opertörler milleti soyuyor resmen kimsede bu duruma müdahale etmiyor daha çok zengin olsunlar diye taksit kalktı herhalde
    Cevapla
  • ismet 8 yıl önce Şikayet Et
    1) İnsanlar Turk Telekomdan adsl madesele vdsl değil ilçeler dahil her yerde fiber alt yapı istiyor. 2) General Mobile Android One nın yeni çıktığı bir piyasada mtk işlemcili ve General mobile discovery 1 cihazından sadece 4g ve 1gb ram artısı olan bir telefon çıkarmak talihsizliktir ve ''tutmayacaktır'' 3) Turk Telekom teknik ekip sayısını en az 2 katına çıkarmalıdır zira arızaların onarımı çok uzun süre sonra gerçekleşiyor. 4) doğru düzgün bir şekilde insanlara taahhütsüz internet vermelidir. taahhütlüler ile taahhütsüzler arasındaki fiyat farkı kalksada zarar edilmeyeceği biliniyor. 5) mevcut avea baz istasyonlarının sayısı en az 2 kat arttırılmalıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız