Nokia'nın yeni telefonları ortaya çıktı

Uzun süredir yeni bir telefonunu görmediğimiz Nokia'nın yeni telefonları ortaya çıktı.

Nokia'nın yeni telefonları ortaya çıktı
Nokia'nın yeni telefonları ortaya çıktı
GİRİŞ 23.01.2016 11:53 GÜNCELLEME 23.01.2016 12:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Nokia, Microsoft tarafından satın alınmasının ardından, anlaşma gereği akıllı telefon üretme işinden geri çekilmek zorunda kalmıştı. Birkaç senedir geçerli olan bu anlaşma sona erdiğinden Nokia, artık kendi telefonlarını geliştirip satabilecek.

SONUNDA ORTAYA ÇIKTI

Sosyal ağ Weibo'da ortaya çıkan bir görüntü ise Nokia'nın üretme veya geliştirme işine şimdiden başladığını gösteriyor. Ancak hemen heyecanlanmayın çünkü beklediğiniz telefon, bu hantal cihaz olmayabilir. Fotoğraflardaki HTC One A9'a çok benzeyen telefonun (küçük olan telefon) tamamen metalden oluşan bir kasaya sahip olduğu söyleniyor. Yandan bakıldığında ise bu benzerlik bir anda kayboluyor ve cihazın aslında çok kalın, çirkin diyebileceğimiz bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz.

Telefon, gövdesinde üst seviye maddelere yer verirken ucuz bir tasarımı kabullenmiş gibi görünüyor. Ancak bu garip durum, cihazın yalnızca 75 dolara satılacağı iddiası hesaba katıldığında kabul edilebilir hale geliyor.

ALT SEVİYE OLACAK

Alt seviye olacağı anlaşılan telefonun ekranının alt kısmında fiziksel tuşlar yer alıyor. Karşımızda bir akıllı telefondan ziyade, normal tuşlu bir telefonun duruyor olma ihtimali yüksek. Karelerdeki diğer büyük telefon ise hoş bir görünüme sahip. Sızıntı sadece küçük telefondan bahsettiğinden, büyük model hakkında çok az şey biliyoruz. Telefonda Windows Phone logosunun olmaması bize Nokia X serisini hatırlatıyor, ancak cihazın bu seriye ait olduğuna dair bir işaret de yok.

Sızıntılar çok net olmasa da, uzun süre sonra ilk Nokia telefonlarının gerçeğe dönüştüğüne şahit olabiliriz. (Kaynak:Hürriyet)


YORUMLAR 5
  • turan 7 yıl önce Şikayet Et
    Nokia devri bitti samsung artık telefon değil tv pc ve beyaz eşya üretiyor kim tutar samsungu
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    nokia gibi sağlam telefonmu var inat etmeyip androide geçseydi hala kraldı.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bile nokia yapsa hepsinden daha güzel yapar. Çünkü adamlar tecrübeye sahip.
    Cevapla
  • ismail sari 8 yıl önce Şikayet Et
    sanmam samsung veipone sirayi vermez cünku nokiyadan milet soyudu cok cok kaliteli yapmali vede ucuz yamaliki tutunsun tekrar
    Cevapla
  • Fatih arpack 8 yıl önce Şikayet Et
    75 dolara satilir buraya 300 liraya gelir %200 vergi uygulanir 900 lira olur saticida kar koyar 1100-1400 lira arasi aliciya gider hayirlisi olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?