Galaxy S7'nin fotoğrafları ilk kez yayınlandı

Mobil Dünya Kongresi'nin hemen öncesinde tanıtılması beklenen Galaxy S7 ve S7 Edge'den yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Galaxy S7'nin fotoğrafları ilk kez yayınlandı
Galaxy S7'nin fotoğrafları ilk kez yayınlandı
GİRİŞ 09.02.2016 20:28 GÜNCELLEME 09.02.2016 20:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fotoğraflardan birinde Galaxy S7'nin 32GB'lık modelinin arka yüzünü gördüğümüz iddia ediliyor. Telefonun arkasından çok fazla ipucu alamasak da, önceki sızıntıların söylediği gibi kavisli bir arka yüz görüyoruz. 

Sızıntının sahibi olan Vietnamca site Review Dao, telefonun Exynos 8890 ve Qualcomm Snapdragon 820 işlemcilerinden biriyle geldiğini söylüyor.

Çince sosyal ağ sitesi Weibo'da "JKwan" tarafından paylaşılan bir başka fotoğrafta ise Galaxy S7 Edge'in ön tarafı görünüyor. Ekrandaki hız testi sonuçlarından Galaxy S7 Edge'in model adının SM-G9350 olduğu ve testten 134.704 puan aldığı anlaşılıyor. Bu fotoğraftaki telefon da, bir öncekine ve daha önce gördüğümüz Galaxy S7 sızıntılarındakine benziyor.

Dış görünüşünden belli olmasa da, Galaxy S7 serisinin IP67 toz ve su geçirmezlik özelliğiyle gelmesi bekleniyor. Sızıntıların gerçek olup olmadığını öğrenmemiz çok sürmeyecek çünkü telefonların 21 Şubat'taki Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacağına inanılıyor.

YORUMLAR 3
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    aynı telefonu makyajlayıp piyasaya sürüyorlar yolun sonu görülüyor gibi samsung lenovo ve huawei xiomia gibi markalar atak yapıyor örnek al samsung
    Cevapla
  • vanti 8 yıl önce Şikayet Et
    samsung un sonu nokia gibi olacak.Nokia da zamanında kabını değiştirdi yok içindeki ekranı sarı yeşil yaptı ,bi özellik ekleyip piyasaya sürdü.Ama hep aynı modeller üzerinden yeni çığır açıcak bişey yapmadı.Samsungda her ay bi telefon çıkarıyor nerdeyse.Kimse hangi modeli öğrenemeden daha yenisi çıkmış oluyor.
    Cevapla
  • selo 8 yıl önce Şikayet Et
    her yerde samsung ve iphone ile sürekli yeni sürüm haberleri yapılıyor..bu haberler bedavadan ama devasa bir reklam değil mi. bu haberlerle toplum bilinç altına belli markalar sürekli kazınıyor..ve oluk oluk para yurt dışına akıyor..nedir ya alt tarafı bi telefon..niye vestel telefonun haberlerini bu kadar sıkça görmüyoz hı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...