iPhone 7'nin çerçevesiz konsepti tanıtıldı

iPhone'ların bu yıl beklenen sürümü iPhone 7'nin çerçevesiz ve sıradışı bir görüntüye bürünmüş yeni konsepti merakla bekleniyor.

iPhone 7'nin çerçevesiz konsepti tanıtıldı
iPhone 7'nin çerçevesiz konsepti tanıtıldı
GİRİŞ 10.02.2016 10:48 GÜNCELLEME 10.02.2016 10:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tanıtılmadan önce sayısız konsepti internete düşen iPhone'ların bu yıl beklenen sürümü iPhone 7'nin Eduardo Guerrero tarafından tasarlanan çerçevesiz ve sıradışı bir görüntüye bürünmüş konsepti yayınlandı.

Tasarımcı Guerrero, iPhone 7’ye ait yeni konsept tasarımını paylaştı. ‘Benzer boyut, daha büyük ekran’ sloganıyla paylaşılan konsept çalışmasında iPhone 7, çerçevesiz bir ekranla karşımıza çıkıyor.

Apple’ın tasarım olarak iPhone 6s’ten fazla bir değişikliğe gitmeyeceği söylenen iPhone 7 için Apple fanlarının en büyük beklentisi, ekran çerçevesinin daha az alan kaplaması. 

Bu durumu yaptığı konsept çalışmasıyla geniş kitlelere duyurmayı başaran Guerrero, aynı zamanda kablosuz şarj teknolojisinin de iPhone 7’ye çok yakışacağını düşünmüş ki tasarımında buna da yer vermiş.

Ölçüleri 5.51 x 2.63 x 0.25 inç olacak şekilde tasarlanan iPhone 7, ekranın alt kısmında dijital bir Home tuşuna sahip. 

Yeni 64-bit mimarili AX işlemci ve iOS 10 işletim sisteminin olduğu görülen iPhone 7’de, önceki modellerde olduğu gibi 16 / 64 ve 128 GB dahili hafıza seçenekleri bulunuyor. 

YORUMLAR 2
  • Uğur 8 yıl önce Şikayet Et
    32 GB niye satmıyo çakallar
    Cevapla
  • NEZAMAN 8 yıl önce Şikayet Et
    NE ZAMAN PİYASAya ÇIKACAK?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin