Bu telefon 55 bin TL'ye satılacak

Dünyanın en güvenli telefonu 20 bin dolara satışa çıkıyor.

Bu telefon 55 bin TL'ye satılacak
Bu telefon 55 bin TL'ye satılacak
GİRİŞ 26.04.2016 12:39 GÜNCELLEME 26.04.2016 16:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yüksek güvenlik önlemleriyle geliştirilen, özellikle yöneticiler için üretime geçecek olan bu telefon 20 bin dolardan satışa çıkacak.

Özellikle üst düzey yetkililer için akıllı telefon güveliği çok önemli. Bu yüzden firmalar güvenliğe önem veren kişiler için en güvenli telefonları üretiyorlar. 

Veri sızıntıları, internette yayınlanan satılan kimlik bilgileri, özellikle akıllı telefon kullanıcıları bu durumdan oldukça endişeli. Tam da böyle bir gündemde, İngiliz-İsrail ortak girişimi Sirin Labs da “Telefonum dinleniyor mu?” sorusundan yola çıkarak, yüksek güvenlik önlemleriyle geliştirdiği “Sirin Labs Solarin” adlı ilk akıllı telefonunu gelecek ay tanıtmaya hazırlanıyor. 

SIRIN LABS SOLARIN'IN FİYATI NE KADAR? 

Sirin Labs AG yaptığı açıklamada, özellikle yöneticileri hedef aldıklarını ve cihazı başlatmak için 72 milyon dolar fon ayırdıklarını söyledi.  

Şirketin başkanı Moshe Hogeg, "Bizim akıllı telefon, neredeyse askeri sınıf güvenliği ile mevcut en ileri teknolojiyi getiriyor” dedi. 

Telefon Android işletim sistemine dayalı ve üç yıl sonrası ileri teknolojiyi üzerinde barındıracak. Hogeg Reuters'e verdiği demeçte, telefonun en az 20.000 dolar (yaklaşık 55 bin TL) fiyat etiketine sahip olacağını söyledi.  

Hogeg'e göre, değerli verileri korumak için bu parayı ödemeye değer zira saldırıya uğrayarak kaybedilen veriler bu fiyattan daha değerli.  

YORUMLAR 6
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Temelin dediği gibi çaktırma inciluz inciluz israil ve ingiltere sırf kendileri dinlemek için yaparlar
    Cevapla
  • Fani 7 yıl önce Şikayet Et
    Gorusmelerini direkt internetten yayinla daha az kişi dinler. Itrail dingiltereye guven mi olurmuş. Kimi kandiriyorsunuz.
    Cevapla
  • kafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah enayi mahallesinde inecek var. Kesin dinlenmez ! Ne de olsa ürünü İngiliz ve israil geliştiriyor. Baya güvenilirmiş!
    Cevapla
  • Ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    Baskasi belki dinleyemez ama onlar dinlerler. Onlar icin önemli olanda bu. Devlet adamlarini dinlemenin en kolay yolu. Icine ufak cipler koymuslardir.
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Kimse boşuna para vermesin şirketin ortaklarina bak. İsrail-ingiltere :))
    Cevapla
  • Tuğrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok güvenli :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor