Samsung Galaxy S7'de problem var

Yeni nesil üst düzey telefonlardaki bu problem bazı tüketiciler tarafından şikayet edildi.

Samsung Galaxy S7'de problem var
Samsung Galaxy S7'de problem var
GİRİŞ 29.04.2016 15:55 GÜNCELLEME 29.04.2016 15:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hatırlarsanız daha önce XDA forumlarında S7 ve S7 edge'in son uygulamalar/çoklu pencere kapasitif tuşuyla alakalı şikayetler dilegetirilmişti. Phone Arena sitesinin makalesine göre şimdi ise ana ekran tuşunun kolay çizilmesi problemi yaşanıyor.

Hızlı bir şekilde internette araştırma yapınca çeşitli kullanıcıların tuş üstünde ufak çizikler oluştuğuna dair mesajları var. Parmak izi sensörünü korumak için tuşta kullanılan malzeme, telefonun kasasındaki materyalden daha farklı görünüyor. Bu arada bazı tüketicilere göre tuşun çizilmesi sadece S7 ve S7 edge özgü değil.

Diğer telefon modellerine bakarsak mesela HTC 10, LG G5, Huawei P9 gibi bu cihazların sensörleri mat bir malzeme ile kaplı. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir? Eğer S7 veya S7 edge kullanıyorsanız bahsedilen çizikler sizde oluştu mu? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 2
  • S6 edge 7 yıl önce Şikayet Et
    S6 edge kullanıyorum en ufak bi sorun yok. S7 ye kanım ısınmadi.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Samsung s7 edge kullanıyorum kullaklık takılı play müzikten şarkı dinliyorum belirli bir saniyeden sonra şarkilar duraksıyor istediğiniz şarkı oynatılamadı diyor bide bu youtubdaki vidolar için geçerli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir