İşte İOS 10 çıkış tarihi!

İOS 10'un ilk kez ortaya çıkacağı tarih belli oldu. Dünyaca ünlü APPLE markasının İphone ve İpad'lerde kullanacağı İOS 10'un WWDC etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Peki İOS 10 hangi özelliklere sahip olacak? İşte detaylar..

İşte İOS 10 çıkış tarihi!
İşte İOS 10 çıkış tarihi!
GİRİŞ 13.05.2016 12:15 GÜNCELLEME 13.05.2016 12:16

İOS 10'un ilk kez ortaya çıkacağı tarih belli oldu. Dünyaca ünlü APPLE markasının İphone ve İpad'lerde kullanacağı İOS 10'un WWDC etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Peki İOS 10 hangi modellerde geçerli olacak? İşte detaylar.. 

İOS 10 ile birlikte dünyaca ünlü Apple markası Siri, Apple Music ve Homekit'e yeni işlevler katmaya hazırlanıyor. Worldwide Developers Conference (WWDC) etkinliğinde ilk kez ortaya çıkması beklenen İOS 10'da kullanıcıyı bekleyen yenilikler neler? Apple yeni işletim sistemi İOS 10'la gelecek yenilikleri gizli tutuyor. Peki İOS 10'la ilgili öngörülen özellikler neler? 

İOS 10 ne zaman çıkacak? 

Siri, tanıtım tarihinin 13 Haziran olduğunu söylüyor. iOS 10 beta, her zaman olduğu gibi tanıtımla birlikte geliştiricilere sunulacak ancak herkese açılması muhtemelen Temmuz'u bulacaktır. Final sürümü Eylül'de tanıtılması beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'la birlikte görebiliriz.

iOS 9, geçen Eylül'de piyasaya sürüldüğünde hiçbir iOS cihazını dışarıda bırakmamıştı. Ancak iOS 10, 512MB RAM'den fazlasını isteyebileceğinden aynısını yaşamayabiliriz. iPhone 6S, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 6S Plus ve iPhone 6 Plus'ın iOS 10 sorunusuzca çalıştırmasını bekleyebiliriz.

Benzer şekilde iPad Pro 9.7 ve 12.9, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve belki iPad mini'yi de listeye ekleyebiliriz. Tabi, altıncı nesil iPhone Touch'ı da unutmamak gerekiyor.

Siri, sesli postalarınızı da yönetmeye başlayarak eskisinden daha kişisel bir yardımcı haline gelebilir. Siri voicemail hizmetinin iCloud Voicemail adlı bir sistemin parçası olacağı ve bu sistemin standart ses kaydetme sistemini geliştireceği söyleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar