Xperia M4 Aqua ve M5'e Marshmallow geldi!

Sony Xperia M4 Aqua ve Xperia M5 modelleri için Marshmallow güncellemesi sunuldu.

Xperia M4 Aqua ve M5'e Marshmallow geldi!
Xperia M4 Aqua ve M5'e Marshmallow geldi!
GİRİŞ 20.07.2016 14:37 GÜNCELLEME 20.07.2016 14:38

Ülkemizdeki Sony kullanıcıları için sevindirici haberler var. Sony Xperia M4 Aqua ve Xperia M5 modellerine uzun zamandır beklenenAndroid 6.0 Marshmallow güncellemesi nihayet sunuldu.

Türkiye'deki Sony kullanıcılarının bilgi alışverişi yaptığı Sony Xperia Ailesitarafından duyurulan ve bizim de teyit ettiğimiz bilgilere göre Xperia M5'in sürüm numarası 30.2.A.0.100, Xperia M4 Aqua'nın sürüm numarası ise 26.3.A.0.131 olduğunu belirtelim.

Güncelleme M4 Aqua için ayrıca önemli

Gelen güncellemeyle beraber her iki telefon da Android Marshmallowsürümünün getirdiği tüm yeniliklere kavuşmuş oluyor. Ancak bu güncelleme Xperia M4 Aqua kullanıcıları için ayrıca önemli.

Ülkemizde 8 GB'lık modeliyle satışta olan Xperia M4 Aqua'nın depolama sorunu, bu güncellemenin gelmesiyle beraber ortadan kalkıyor. Çünkü Android Marshmallow'un dahili depolama ile microSD kartı birleştiren özelliği, uygulama taşıma derdini ve depolama sorununu çözmüş oluyor.

Not: Henüz gönderilen ilk güncellemede bu özelliğin olup olmadığı konusunda net bir bilgi yok.

Marshmallow güncellemesi nasıl yüklenir?

Güncellemenin şu anda OTA olarak sunulmadığını belirtelim. Yani yeni sürüme kavuşmak için telefonunuzu USB aracılığı ile PC'ye bağlamalı veCompanion yazılımı aracılığı ile gelen güncellemeyi telefonunuza kurmalısınız. Ayrıca güncellemenin birkaç gün içerisinde OTA yoluyla da sunulmasını beklediğimiz belirtelim.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!