Samsung ikinci el piyasasına giriyor

Akıllı telefon pazarının lider üreticisi olan Samsung, yenilenmiş telefon satışı için hazırlıklara başladı.

Samsung ikinci el piyasasına giriyor
Samsung ikinci el piyasasına giriyor
GİRİŞ 22.08.2016 16:41 GÜNCELLEME 22.08.2016 16:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Akıllı telefon pazarının lider üreticisi olan Samsung, yenilenmiş telefon satışı için hazırlıklara başladı. İşte Samsung'un yenilenmiş cihaz programının detayları!

Güney Koreli üretici Samsung, akıllı telefon pazarında sağladığı liderliği sürdürmek ve yükselen ivmesini korumak için mobil tarafta satış stratejilerini yeniden yapılandırıyor. 

Firmanın bu yapılanma sürecinde aldığı kararlardan birisinin de, yenilenmiş akıllı telefon satışına başlamak olduğu ortaya çıktı.

Daha Ucuz Olması Satışları Artıracak!

Üretim maliyetleri konusunda verimliliği en üst düzeye çıkarmak için üst seviye akıllı telefonlarını yenileyerek tekrar satışa sunacak olan Samsung’un, ilk adımda Güney Kore ve Amerika Birleşik Devletleri gibi pazarları hedeflediği belirtiliyor.

Tabi, yenilenmiş cihazların daha düşük fiyatlar ile satılması kullanıcıların bu ürünleri tercih etmesi konusunda en büyük etken oluyor. Zira, kullanıcıların büyük bir bölümü daha ucuza satın almak için ikinci el ürünleri tercih ettiklerinde oluşabilecek riskleri göz önüne getirerek bu ürünlere yöneliyorlar.

Samsung’un yenilenmiş cihaz satışına başlaması durumunda, ABD’de yenilenmiş akıllı telefon ve bilgisayar satışları ile büyük bir paya sahip olanApple’ın karşısına ciddi bir rakip olarak çıkacağı herkes tarafından tahmin ediliyor.

Güney Koreli üreticinin ilk adımda hangi modellerini bu programa dahil edeceği henüz bilinmiyor. Samsung'un yenilenmiş cihaz satışına başlayacağı tarih olarak ise en erken 2017 yılı işaret ediliyor.

YORUMLAR 2
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    samsung bizim ülkemizde dahil eski ürünleri alıp ispanyada 2. el satışı yapıyor. Örneğin karaköy yer altı samsung mağazasına gidip eski samsungunuzu verebilirsiniz.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    sıfır diye aldığımız telefonların içine yenilenmiş cihaz karışma olasılığı akıllara gelmiyor değil, alınan sıfır cihazlarda çıkan sorunlar akla ilk böyle bir soru getirir ve firma prestiji zedelenir. bence samsung bu işten zarar eder hiç bulaşmasın daha iyi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!