Çift kameralı Samsung için hazır olun!

Samsung Galaxy S8'de çift kamera kullanılacağı iddia ediliyor.

Çift kameralı Samsung için hazır olun!
Çift kameralı Samsung için hazır olun!
GİRİŞ 31.08.2016 16:57 GÜNCELLEME 31.08.2016 16:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Daha önce Android tarafında LG ve Huawei gibi firmalar çift kamerayla karşımıza çıkmıştı. Ortaya atılan iddialara göre Samsung’un çift kameralı akıllı telefonu için de geri sayım başladı. 

LOG'da yer alan habere göre, 2017 yılında piyasaya sürülmesi planlanan Galaxy S8‘de yepyeni bir kamera modülü yer alacağı söyleniyor. Ana kameranın 12 megapiksel çözünürlüğünde kalacağı söylenirken arka kısımdaki ikinci kameranın 13 megapiksel çözünürlüğünde olacağı belirtiliyor. Çift kamera sayesinde fotoğraflarda derinlik hissinin artacağı ve bokeh adı verilen, arkaplanı bulanıklaştırmaya yarayan efektin sağlanacağı belirtiliyor.

Ön kameranın ise 8 megapiksel çözünürlüğe ulaşacağı ve selfie yarışında 5 megapiksel çözünürlüklü kamerasıyla geride kalmaya başlayan Samsung’un bu alanda yeni bir atılım yapabileceği söyleniyor. Henüz Galaxy S8’in çıkışına uzun bir süre olduğu için şimdilik net bir şeyler söylemek güç. Detayları öğrenmemiz için bir süre daha beklemek gerekiyor.

YORUMLAR 1
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    s8 s9 s10 s11 s12....nasıl olsa söğüşlenecek yurdum insanı çok..her vatandaş elindeki telefonu sonuna kadar kullansın paramız yurtdışına kaçmasın içeride kalsın uyanık olalım nedir bu böyle adam çiziyor fabrikası basıyor parası bizden bizler piyonuz kendi markamızı oluşturmadan bu ülke kalkınmaz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında