Bu telefonda kulaklık girişi yok!

HTC Bolt’a dair sızan fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla telefonda kulaklık girişi bulunmuyor.

Bu telefonda kulaklık girişi yok!
Bu telefonda kulaklık girişi yok!
GİRİŞ 17.10.2016 17:09 GÜNCELLEME 17.10.2016 17:09

Evan Blass’in HTC Bolt‘u sızdırmasıyla başlayan dedikodular iyiden iyiye arttı. HTC’nin Android 7.0 Nougat işletim sistemli yeni cihazı HTC Bolt’un sızdırılan görsellerinde kulaklık girişi bulunmuyor.

LOG'da yer alan habere göre, Apple’ın pek çok kullanıcı tarafından eleştirilen bu hamlesi belli ki akıllı telefon pazarında devrimsel bir etki yapmış. USB Type-C girişli Bolt’un bu eksikliğinin nasıl yorumlanacağı merak konusu. Kablosuz kulaklıklara ise alışmanın tam sırası.

HTC Bolt’un sızdırılan olası özelliklerine göre cihaz 3 GB RAM’le çalışıyor ve 64 GB dahili hafıza sunuyor. microSD desteği konusunda Apple kadar cesur davranmayan HTC’nin yeni cihazının hafızası artırılabiliyor. HTC’nin kulaklık girişini kaldırması ise kafalarda firmanın ikonikleşmiş özelliğiyle ilgili soru işaretleri oluşturdu.

KAMERA ÖZELLİKLERİ

HTC’nin BoomSound özelliği sadece kulaklıklar takılıyken çalışıyor. Firmanın USB Type-C’li bir kulaklık tanıtıp tanıtmayacağı meçhul; Bluetooth’lu kulaklıkla BoomSound’dan tam performans alınabilir mi o da bir soru işareti. HTC kamera özelliklerini de geliştirmiş gibi görünüyor. 4K videolar çekebilen 18 MP’lik arka kameraya 8 MP’lik ön kamera eşlik ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!