Samsung Galaxy X ne zaman çıkacak?

Samsung'un katlanabilir ekrana sahip ilk telefonu olması beklenen Galaxy X için, nihayet elle tutulur bir tarihten bahsediliyor.

Samsung Galaxy X ne zaman çıkacak?
Samsung Galaxy X ne zaman çıkacak?
GİRİŞ 13.01.2017 16:24 GÜNCELLEME 13.01.2017 16:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

8 ay önce Samsung 2017'de piyasaya süreceği Galaxy telefonlardan birinin, 4K katlanabilir ekranıyla Galaxy X olacağının sinyallerini vermişti.

Cihaz ekranının bir prototipini gördük ama herhangi bir duyuru veya lansman tarihi hakkında hiçbir şey duymadık. Bir açıklama veya çıkış tarihi olmaksızın bu konsept sadece bir konsept olmaya devam etti.

Samsung nihayet Galaxy X'i sahneye davet etmeye hazır. Çin'den gelen bir habere göre Galaxy X, 2017'nin üçüncü veya dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek. Bu, Kore'li firmanın bir kaç hafta önceki açıklamasıyla örtüşüyor.

Galaxy X ile ilgili ekran çözünürlüğü ve katlanabilir ekranı dışında fazla bir şey bilmiyoruz. Ayrıca, Galaxy X, parmak izi, yüz ve avuç içi okuyucusu da dahil olmak üzere çeşitli biyometrik formları kullanacak. Çıkış tarihe yaklaştıkça yüzeye daha fazla ayrıntı çıkacaktır. 

YORUMLAR 3
  • akif 7 yıl önce Şikayet Et
    insanların şu an cep telefonundan en büyük beklentisi haftalarca bitmeyen şarzı olabilir.ekranın katlanması ne gıbı bır fayda saglar anlamış degılım
    Cevapla
  • DOĞU 7 yıl önce Şikayet Et
    yerlisi varsa onu kullanın
    Cevapla
  • Mesut 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu tiple çıkmasın daha iyi .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı