Simsiyah iPhone 7 alanlar pişman oldu

Parlak siyah renkli (simsiyah - jet siyah) iPhone 7 satın alanlar kısa süre içinde pişman oldu.

Simsiyah iPhone 7 alanlar pişman oldu
Simsiyah iPhone 7 alanlar pişman oldu
GİRİŞ 17.01.2017 16:53 GÜNCELLEME 17.01.2017 16:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çok sayıda iPhone 7 kullanıcısı, kolay çizilen simsiyah iPhone 7'nin fotoğrafını sosyal medyada paylaşıyor. İşte kolay çizilen iPhone 7'nin o fotoğrafları...

ABD'li teknoloji devi Apple geçtiğimiz eylül ayında iPhone 7'yi tanıttığında özellikle simsiyah (Jet Black) rengi bir hayli beğenilmişti. Çeşitli cilalama yöntemleriyle elde edilen bu renk, oldukça göz alıcı görünüyor. iPhone 5s ile başlayan, 6 ve 6s ile devam eden uzay grisi rengi de rafa kaldırılmış oldu.

iPhone 7 tanıtıldığında ve Apple'ın resmi sitesine eklendiğinde bir detay dikkatlerden kaçmamıştı. Apple'ın resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekildeydi:

Simsiyah iPhone 7'nin parlaklığı, dokuz aşamalı oldukça hassas bir anodizasyon ve cilalama süreciyle elde edilmiştir. Bu parlak yüzey, anodizasyon işleminden geçen diğer Apple ürünleriyle eşit sertliktedir. Ancak zamanla yüzeyin üzerinde küçük çizikler oluşabilir. Bu yüzden, iPhone'unuzu korumak için sunduğumuz kılıflardan birini kullanmanızı öneririz.

BGR'de yer alan habere göre simsiyah iPhone 7 alanlar pişman olmaya başladı. Zira kılıfsız kullanımda telefonun ciddi anlamda çizildiği görünüyor.

Yukarıdaki fotoğrafta da gördüğümüz üzere telefonun yüzeyinde kılcal çizikler meydana gelmiş. Üstelik bu iPhone kullanıcısı telefonunun çok kısa süre içinde bu hale geldiğini ifade ediyor. Eğer bu fotoğraftaki çizikler yeterince cana sıkıcı gelmediyse aşağıdakine bakabilirsiniz.

Bu fotoğrafta sanki simsiyah iPhone 7'yi asfalta sürtmüş gibi görünüyor. Fakat Reddit yazarı bu çiziklerin normal kullanımda oluştuğunu ifade ediyor. Her halükarda telefonun son derece hassas olduğunu söylemekte fayda var.

Gelgelelim Apple bu telefonu kılıfla kullanmanın daha uygun olacağını söylüyor fakat kılıfla kullandıktan sonra insanlar bu rengi neden tercih etsin? Simsiyah görüntüyü göremeyip gizledikten sonra bu rengi tercih etmek çok da mantıklı bir seçim olmaz. Mat siyah almak daha uygun olacaktır.

Telefonun kolay çizilebilir olması bir yana, parmak izi bırakması da fazlasıyla can sıkısı bir başka durum. Yukarıdaki fotoğrafta gördüğümüz gibi parmak izi yüzünden simsiyah iPhone 7 Plus'ın tüm cazibesi gitmiş.

YORUMLAR 3
  • lazo 7 yıl önce Şikayet Et
    paramı abd yiyeceğine kore ya da Japonya yesin daha iyi
    Cevapla
  • Abdülhamid 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne lüzumsuz işler yaaa:-))insanların derdine bak:-))
    Cevapla
  • asi 7 yıl önce Şikayet Et
    hangi marka alırsan al siyah telefon çizikleri belli eder ulen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak