Oda parfümünüzün kokusunu kendiniz oluşturun

İnsanların yaşadığı bu problemi fark eden Moodo ekibi çözüm olarak geliştirdiği projeyle oldukça farklı bir çalışmaya imza attı.

Oda parfümünüzün kokusunu kendiniz oluşturun
Oda parfümünüzün kokusunu kendiniz oluşturun
GİRİŞ 21.01.2017 16:14 GÜNCELLEME 21.01.2017 16:14

Evinin genel olarak hakim olan kokusundan rahatsız olanlar için piyasada birçok oda parfümü mevcut. Kötü kokudan rahatsız olanlar genelde ya oda parfümü kullanmayı tercih ediyor, ya da tütsü yakıyor.

Evin kokusunu değiştirmek isteyen kişilerin oda parfümleri, kokulu mumlar ve tütsüler kullanması ve genelinin aynı kokuya sahip olmasından rahatsız olan ekip, geliştirdiği yeni cihazla kullanıcılara istedikleri kokuyu yaratma ve kullanma imkanı tanıyor.

Evde kendinize özel ve tam sevdiğiniz gibi bir koku oluşturmak istediğinizde, 4 adet koku kapsülünden özel karışımlar hazırlayan cihaz Moodo devreye giriyor.

Akıllı telefonla entegre bir şekilde çalışan cihaz, hangi kokuların ne kadar yoğun şekilde karıştırılacağını seçmenize imkan tanıyor. Neredeyse sınırsız koku kombinasyonu oluşturulabiliyor ve sürekli farklı koku karışımları hazırlanabiliyorsunuz. Beğenilen karışımlar uygulamada kaydedilebiliyor ve tek dokunuşla sevilen kokuyu odaya yaymak mümkün oluyor.

Indiegogo’da 50 bin Dolar destek bekleyen proje kapsamında Moodo’ya sahip olmak için 150 Dolar ödemek gerekiyor. Eğer proje hedeflenen destek miktarına ulaşırsa Temmuz ayında seri üretime geçirilecek.

KAYNAK: ONTRAVA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı