Galaxy S8'in ara yüzü böyle olacak

Güeny Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'in, eksik olan bilgisi tamamlandı.

Galaxy S8'in ara yüzü böyle olacak
Galaxy S8'in ara yüzü böyle olacak
GİRİŞ 14.03.2017 17:05 GÜNCELLEME 14.03.2017 17:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tüm özellikleri neredeyse ortaya çıkan Galaxy S8'in, ara yüzü hakkında bir bilgi yer almıyordu ve sonunda ara yüzün görselleri de internete sızdırıldı.

Samsung, yeni amiral gemisini 29 Mart tarihinde tanıtması bekleniyor. Yaklaşan tarihle birlikte herkesin merakla beklediği telefon hakkında önemi sızıntı bilgiler neredeyse her gün ortaya çıkıyor. Bu güne kadar verilen bilgiler ışığında tanıtılacak olan Samsung Glaxy S8'in tasarımı ve donanımı neredeyse belli oldu. Ortaya çıkmayanlar arasında bir ara yüzü kaldı.

Tarihin yaklaşmasıyla birlikte Samsung, Galaxy S8'in tanıtımı için, Güney Kore televizyonlarında reklam filmleri yayınlamaya başladı. Söz konusu reklamlarla birlikte heyecanı artan Samsung Meraklıları yeni S8'in her ayrıntısını öğrenmek için sabırsızlanıyorlar ve Galaxy S8 cephesinde henüz ortaya çıkmaya ara yüzde ortaya çıkarak meraklıların tüm halkayı tamamlamasına neden oldu. Ortaya çıkan tüm sızıntı bilgiler bir araya getirildiğinde telefonun kimliği seceresi ortaya dökülmüş oldu.

Tanıtımına çok az kalan Samsung Galaxy S8 in işte arayüz görüntüsü;

 

YORUMLAR 1
  • toni 7 yıl önce Şikayet Et
    bu haber nice
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço