iPhone X'i Türkiye'den alacaklar dikkat!

Apple iPhone X'i satışa çıkarıyor. En pahalıya satılacağı ülke de Türkiye. Peki Türkiye'de iPhone X'in beklenen fiyatı ne olacak? İşte fiyatlar...

GİRİŞ 15.09.2017 10:24 GÜNCELLEME 15.09.2017 11:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Buna göre, iPhone'un Türkiye'deki satış fiyatını 64 GB'lik modeli için 1468 dolar (yaklaşık 5 bin 100 TL), 256 GB'lik modeli içinse 1690 dolar (yaklaşık 5 bin 900 TL) olarak öngörüyor.

EN PAHALI TÜRKİYE'DE SATILACAK

Bu şekilde dünyanın en pahalı iPhone'unun Türkiye'de satılması bekleniyor. iPhone yine en ucuz ABD'de alıcı bulacak. Yeni telefon, 999 dolar (yaklaşık 3 bin 460 TL) ile 1149 dolara (yaklaşık 3 bin 980 TL) satışa sunulacak. En ucuz ikinci ülke ise 1020 dolar (yaklaşık 3 bin 550 TL) ve 1170 dolarla (yaklaşık 4 bin 50 TL) Japonya olacak.

EN LÜKS iPHONE X HONG KONG'DA!

Ayrıca lüks tutkunlarına özel bir iPhone X modeli de bulunuyor. Hong Kong merkezli Brikk adlı bir firma, lüks tutkunları için özel bir iPhone X üretti. Lux iPhone X Ingot olarak adlandırılan telefonun dış cephesi tam 250 gram ağırlığında 24 ayar altınla kaplı. Fiyatı 70 bin dolar (yaklaşık 242 bin TL) olarak belirlenen telefon, gelecek yılın ocak ayında teslim edilecek.

YORUMLAR 11
  • kaynakcı 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar yapıyor dünya garantisi veriyor hizmeti o biçim .ben vestel telefonu aldım garantisi olduğu halde bahene ile para istediler buna ne denir kerdeş.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    5 milyarı Vestele ver sana dünya deği galaksi gadantisi verir.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı olun almayın fiyat amerikadakine insin.... boykot ediyoruz.....ALMAYIN.....TA Kİ USA deki fiyata inene kadar.....
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim insanimizda sikinti alma abi alma ya 1500 tl ye calisir 5000 tl telefona verir yazik degilmi be kardesim. Abd de arastirma yapior bir turk youtuber 5000 dolara alimisiniz iphonu diye en kaliteli maddi durumu tavan bolgesinde herkes hayir diyor benim soforlugumumu yapicak tatile giderm neden o kadar para verim diyor bizim insanimiz ise ac kalir sirf havasi olsun bunu kullaniyorum diye alir. Telefon huawei su anda mukemmel bir atak yapti iphone samsungdan daha iyi daha uygun. Ilk once milli uretimlere agirlik verirsek alirsak onlarda satilan urunlerini dunya standartlarnin uzerine cikarir. Laf da milli deriz sahip cikan yuzde 10 15 lik kesim.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    neden en pahalısı Türkiye'de soran olmamış ben sorayım bari cevabını bilen var mı ??
    Cevapla
  • 15 temmuz 6 yıl önce Şikayet Et
    en çok talep eden ülkeyiz ondan
    Cevapla
  • Srcn 6 yıl önce Şikayet Et
    Cvp şu bazı 3 5 şahıs zengınlıcek biz de hamallık yapıcaz
    Cevapla
  • hımmmm 6 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü güzel kardeşim vergi en çok bizde varda ondan
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bu iphone ve bunun gibi siyonist malları alınınca tüm dünyada Müslüman kardeşlerimize yapılan zulümlere kaynak sağlanmış olmuyor mu ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...