Telefonda oyun oynarken kör oldu

Çinli bir kadın akıllı telefonunda uzun süre oyun oynamaktan görme yeteneğini kaybetti. İnanılmaz olay bu bağımlılığın zararlarını ortaya koydu...

Telefonda oyun oynarken kör oldu
Telefonda oyun oynarken kör oldu
GİRİŞ 09.10.2017 13:24 GÜNCELLEME 09.10.2017 13:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Akıllı telefonlar hayatımızın her anında yanımızdalar ancak bazı durumlarda bu konu bağımlılığa kadar gidebiliyor. Gün içinde akıllı telefon ekranında geçirdiğimiz süre git gide artıyor. Elektronik ekranların gözlere verdiği ciddi zarar ise herkes tarafından biliniyor. Çinli bir kadın gününün büyük bir bölümünü telefonunda oyun oynayarak geçirince kısmı kör haline geldi. 

KALICI OLARAK KÖR OLABİLİR

Wu Xiaojing adı 21 yaşındaki oyuncu, popüler çok oyunculu bir akıllı telefon oyununun çok ciddi bir hayranıydı. Oyunu uzun süre oynamasının ardından sağ gözünde görüş kaybı fark etti ve hemen hastaneye götürüldü. Hastanede sağ gözde Retinal Arter Tıkanıklığı (RAO) teşhisi kondu.

YORUMLAR 2
  • t.c 6 yıl önce Şikayet Et
    akıllı telefon ikl çıktığında ne zaman bende alabileceğim diyordum.şimdi bir oyun muptelası oldum ki bırakamıyorum.keçke kendiliğinden bozulsada ,eski telefonlara döneyim.
    Cevapla
  • abdullah 23 6 yıl önce Şikayet Et
    çinde 1 kişi bizde 1000 lerce kör.sitenin güvenlikçisinin önünden geçiyorum,cep telefonu ile oynuyor,yedek parçacıya giriyorum,yüzüme bakmıyor,yolda yürüyenler yola bakmıyor.halk perişan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri