Dikkat! Son güncelleme ile kullanıcılar isyan etti

WhatsApp'taki yeni güncellemenin ardından, birçok kullanıcı engelledikleri kullanıcıların kendilerine yeniden mesaj atabildiklerini belirtti. WhatsApp'taki hata yüzünden engellediğiniz kullanıcılar yine de size mesaj atabiliyor veya bilgilerinizi görüntüleyebiliyor.

Dikkat! Son güncelleme ile kullanıcılar isyan etti
Dikkat! Son güncelleme ile kullanıcılar isyan etti
GİRİŞ 24.05.2018 10:49 GÜNCELLEME 24.05.2018 10:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

WhatsApp'ta bir kullanıcıyı engellemek artık normal bir davranış haline geldi. Bu aynı zamanda tanıdıkların size sürekli olarak anlamsız mesajları göndermesini kapatmanın da mükemmel bir yolu. Birçok insan, eski sevgiliklerini engellemek için de bunu kullanıyor. Peki engellediğiniz insanların WhatsApp'ta yine de size mesaj atabildiğini veya bilgilerinizi görüntüleyebildiğini düşünün. 

WhatsApp'ta ortaya çıkan hata, engellenen kişilerin yalnızca size mesaj göndermesine değil, profil resminizi, durumunuzu ve hikayelerinizi görmesine de olanak tanıyor. WABetaInfo, konu hakkında şikayette bulunan birçok insanı not etti. 

 

 

Sorun, en son WhatsApp güncellemesiyle tetikleniyor. Hem Android hem de iOS kullanıcıları sorundan rahatsız görünüyor. Sunucu tarafında bir sorun olduğu söyleniyor. Ancak WhatsApp konu hakkında henüz açıklama yapmadı. 

Bunun, WhatsApp'taki en rahatsız edici ve tehlikeli hata olduğu söylenebilir. Çünkü kullanıcıların gizliliğini ihlal ediyor. Sorunun ne zaman düzeltileceği konusunda netlik yok. Ancak, büyük bir güven ihlali olduğu için, WhatsApp'ın sorunu en kısa sürede çözmesi için güncelleme yayınlaması bekleniyor.

Bu arada, benzer bir sorunla karşılaştıysanız ve daha önce engellenen bir kişiden istenmeyen mesaj aldıysanız, sorunun basit bir çözümü var. Kişinin engelini kaldırın ve tekrar engelleyin.

YORUMLAR 1
  • Dude 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayıb etmişler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini