Android'den bir yenilik daha!

Gün geçmiyor ki Android Market’te diğer mobil işletim sistemi kullanıcılarını kıskandıracak bir yazılım karşımıza çıkmasın..İşte onlardan biri:

Android'den bir yenilik daha!
Android'den bir yenilik daha!
GİRİŞ 28.12.2011 10:15 GÜNCELLEME 28.12.2011 10:15

Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon sahibiyseniz, mobil dünyada sınırları zorlayabilecek gerekli donanıma sahipsiniz demektir.

Hexamob Recovery isimli mobil uygulama, beş kolay adımda telefonunuzdan silinen dosyaları geri getirmeye çalışıyor. Son derece sade bir arayüze sahip olan yazılımı kullanmak gayet kolay. Android ile çok içli dışlı olmayan kullanıcılar bile zorlanmadan amaçlarına ulaşacaktır.

Yazılımın Lite ve PRO olmak üzere iki ayrı sürümü bulunuyor. Lite sürümünü ücretsiz olarak indirmek için buradaki, PRO sürümü içinse burada yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Her iki sürümün de düzgün çalışabilmesi için root izinlerinin alınmış olması gerekiyor.

Yazılımı kuruduktan sonra silinen dosyaları kurtarmak için uygulamanız gereken adımlarda yapmanız gerekenler şu şekilde:

1. İlk olarak kaynak seçimi yapıyoruz. Uygulama sadece bellek kartında yer alan dosyaları geri getirebiliyor.

kullan

2. Kaynak seçiminin ardından kurtarılmasını istediğimiz dosya türünü belirtiyoruz. Other adımından istediğiniz dosya uzantısını girebilirsiniz.

kullan

Uygulamanın bir sonraki adımını görmek için 2. sayfaya tıklayın..


3. Dosya konumunu ve uzantısını belirledikten sonra uygulamanın arama modunu seçmemiz gerekiyor. Fast, Exhaustive ve Last Chance adımlarından Fast hızlı bir şekilde tarama yapıyor ancak diğer seçenekler, bellek kartınızın boyutuna ve kullanım yoğunluğuna bağlı olarak epey zaman alabiliyor.

kullan

4. Dördüncü adımda ise arama işleminin ardından bulunan dosyalar isimleri ile karşınıza getirilmiş olacak. Kurtarılmasını istediğiniz dosyaları işaretleyerek geri getirme işlemini başlatabilirsiniz.

kullan

5. İşler yolunda gittiği takdirde silinen dosyaları geri getirmiş olacaksınız. Test esnasında genel anlamda başarılı bir imaj çizen yazılım, her zaman başarılı olmuyor elbette ki. Yine de biz uygulamayı gayet başarılı bulduk.

kullan

 

 

scroll

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu