Şok sözler: Müslüman dünyasında kepazelik var!

Ulusal Kanal ekranlarında yayınlanan Ceviz Kabuğu programında Deniz Harp Okulu eski Komutanı Tuğamiral Türker Ertürk'ün sözleri damgasını vurdu.

Şok sözler: Müslüman dünyasında kepazelik var!
Şok sözler: Müslüman dünyasında kepazelik var!
GİRİŞ 15.03.2013 07:37 GÜNCELLEME 15.03.2013 15:22
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Eski Deniz Harp Okulu Komutanı Emekli Tuğamiral Türker Ertürk, "Türk kimliğimi korumak için dağa bile çıkarım" dedi. İslam dünyasına eleştiride bulunan Ertürk, Müslüman dünyasında kepazelik yaşanıyor, dedi. 

YAŞ'ta terfi ettirilmemesine tepki olarak istifa eden Deniz Harp Okulu eski Komutanı Tuğamiral Türker Ertürk, Maltepe Üniversitesi Atatürk Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Çekiç ve Akit gazetesi yazarı Ramazan Fatih Uğurlu'nun da katıldığı tartışma 6 saat 45 dakika sürdü.

MÜSLÜMAN DÜNYASINDA KEPAZELİK VAR

Hararetli bir tartışmaya sahne olan programda Emekli Tuğamiral Ertürk, Muharrem Coşkun ve Fatih Uğurlu'yu laik olmamakla suçladı. Müslüman dünyasının kepazelik içinde olduğunu belirten Ertürk eleştiri sınırında engel tanımadı ve şunları söyledi:

"Uğurlu ve Coşkun Atatürkçü değil, laikliğe karşı. Laiklik yoksa adam olunmaz. Bugün Müslüman dünyasında kepazelik vardır. Batıda devrimler kanlı olmuştur. Ben oralarda bulundum. Beni gezdirirken, nehirleri işaret edip, "Bu nehirler kan aktı" dediler. Devrimler Türkiye'de böyle olmadı. Devrimler halka sorulamazdı tabii, sorulsaydı çıkmazdı. Din aynı zamanda bir silah. Turgut Özal karşı devrimin önderlerindendir" 

 

YORUMLAR 56
  • Bahadır Bosnevi 11 yıl önce Şikayet Et
    Genç emekli olmak. Suç bunu bu kadar genç yaşta emekli eden sistemde. Adam gencecik ve emekli olmuş. Tabii ki enerjisi de var boş vakti de. Zaten boş vakti olmayan boş konuşmaz gibi bir söz vardır Türkiye'de. Bunu 70 yaşına kadar çalıştıracaksın ki emekli maaşı hak etsin. Adam 50 olmadan 40'larda emekli oluyor sonra da zırvalarını siz biz dinliyoruz.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsinki müslümanlara laf atıyorsun? rezil insan?...... ..........içiniz dışınız pislik dolmuş utanma arlanma kalmamış önce kendi içinizi temizleyin sonra kalkıp başaklarına laf atın?.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    Laiklik diye bir şey yotur laiklik dinsizlerin ALLAH korkusu olmayan insanların uydurduğu bir şeydir.... ....Kainatda ve Dünya yaşamında tek din ve inanış islamdır...diğer dinler oluşumlar hükümsüzdür yanlışdır ve ALLAH,ı inkardır ,ve kafirlikdir...Düşünün bir kere dünyaya gelişinden itibaren hiç bir bu insanın kontrolunda değil? aldığı nefes bile sayılı ama kalkıp ALLAH,ın kitabını islamını inkar ediyor ve kepazelikden bahsediyor asıl kepaze kendileridir bu resmen imansızlıkdır ALLAH,ı inkardır,sen kimsinki ALLAH,ın dinini uygulayanlara kepazelik diyorsun?...sen ölmeyecekmisin? hadi madem inanmıyorsun sıkıysa ölme? bakalım senin elindemi? rezil insan? daha ölünce gideceğin yeri bilmiyorsun? çirkin kelimeler sarfediyorsun?ölüme adım adım giderken ALLAH seni islah edecek o zaman seni laiklik kurtaracakmı bakalım?.
    Cevapla
  • metin akdağ 11 yıl önce Şikayet Et
    paşa efendi laiklik adam olmak demiş!!!. fakat ne ilginçtir ki LAİKLİK bu paşayı adam edememiş:):):):)
    Cevapla
  • Ali Cakir 11 yıl önce Şikayet Et
    Zahide rumuzlu Musfafa Kemal`e. Sayin Mustafa Kemal, ismin cok güzel ama tesbitlerin yanlis, Bagdat Kütüphanesini Mogol Hükümdari Hulagu zamaninda eserler Nehire atilarak imha edildi, sizin bahsetmek istediginiz hadise Iskenderiye Kütüphanesidir, güya batililarin iddiasina göre Halife Hz. Ömer Misiri ilhak edince ordunun basindaki kumandan tarafindan yakilmis, baska bir kaynakda Hiristiyanlar tarafindan yakildigini söyler, zamanin Roma Imparatoru 1. Theodosius veya Sezar tarafindan yakildigini yazar, nedenide o zamanin Hiristiyanligana uymayan bircok putperestlik inancina ait eserlerin var olusu. Lütfen yorum yazarken biraz arastirin Halife Hz. Ömer`in Halifeligi yani Devlet Baskanligi MS 634-644 yillarinda kendisi sabah namazinda hancerlenerek sehid edilmistir. Saygi ve Sevgilerimle Ali Cakir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haliç'te Türklere karşı Bizans zinciri: Efsaneler ve gerçekler
Almanya Cumhurbaşkanı, soykırımcı İsrail'e desteği nedeniyle İstanbul'da protesto edildi