TRT'nin Eurovision kararı belli oldu

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) 2013 Eurovision Şarkı Yarışması'nın finallerini yayınlamama kararı aldı.

TRT'nin Eurovision kararı belli oldu
TRT'nin Eurovision kararı belli oldu
GİRİŞ 14.05.2013 16:50 GÜNCELLEME 15.05.2013 10:48
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

TRT Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada TRT'nin, Avrupa Yayın Birliği'nin (EBU) düzenlemiş olduğu Eurovision Şarkı Yarışması'na itiraz ettiğini ve yaptığı itirazın kabul görmediğini anlayınca da 2013 Eurovision Şarkı Yarışmasına katılmama kararı aldığını anımsatarak, "Bu yüzden TRT Kurumu ilkelerinden taviz vermemek adına 2013 Eurovision Şarkı Yarışması'nın finallerini yayınlamama kararı almıştır" açıklamasında bulundu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 21
  • Tuncay Çoban 10 yıl önce Şikayet Et
    işte bu. Çok geç kalınmış bir karar her yıl ekran karşısında çılgına dönmeyeceğiz artık bu sebeple TRT ' nin almış olduğu bu kararı sonuna kadar destekliyorum
    Cevapla
  • Vatansever 10 yıl önce Şikayet Et
    TRT. Amerikalılara Satıldıgından Beri Ne İzlerim Nede Güvenirim
    Cevapla
  • selimfirat 10 yıl önce Şikayet Et
    Müziğimiz hangi tarihte temsil edildi ki?. Geç kalınmış bir karar. Ne kadar onlara benzedik o kadar küçüldük. Madem katılacaksın kendi kültürünle yarışacaksın. Yok mu bizim öz kültürümüz? Nerde sanat müziği yada halk yada tasavvuf? Oy vermezlermiş o zaman katılmayacaksın. Yarı üryan yada tamamen avrupa kültürünü temsil eden sanatçıları onların müziği ile yarıştıracaksan!! gönderme daha iyi. Öz kültürümüzde olan saz'ın yerini bile gitar aldı. Gönderecektin Sabahat Akkirazı puan almasa bile işte benim müziğim bu diyeceksin. Yok öyle onlara benzeyerek başarılı olmak. Hem faraza her yarışmadan birinci olsak ne getirisi var bunun. Koca bir HİÇ.
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    AB ile ne EKONOMİK , ne ASKERİ ne de MÜZIK de birlikleliğimiz yok . olmayacak da !. her bir DALDA bize DÜNYAYI ZEHREDECEKLER .. adamlar açıkça söylüyorlar ... biz HIRİSTİYAN BİRLİĞİĞİZ diye biz se bunu duymazdan gelerek israr ediyoruz . SUÇ BİZDE . AB BİRLİĞİ DE bize mutluluk getirmeyecektir.. bu gavurların içinde biz onları müslüman yapamayız ama onlar neslimizi bozarak HIRİSTİYANLAŞTIRIR ! bu yüzden AB BİRLİĞİNE DE HAYIR HAYIR HAYIR ...... demeliyiz.
    Cevapla
  • ŞAHİN AVCI 10 yıl önce Şikayet Et
    hristiyan toplumu yarışması. Şurada ki amblem yazısına bakınca katılamanın ve yayınlamanın saçmalıpı ve gereksizliği anlaşılır , adamlar bas bas bağırıyor biz hristiyan klübüyüz diye ne işimiz var bizim oralarda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha