'Regaip Kandili Özel' programı Kanal 7'de.

Kanal 7, üç ayların geldiğini belirten Regaip Kandili'ni özel bir programla karşılayacak. Necmettin Nursaçan'ın açılış konuşması ve duasını yapacağı Regaip Kandili Özel programı canlı yayınla Perşembe akşamı 20.45'te Kanal 7'de.

'Regaip Kandili Özel' programı Kanal 7'de.
'Regaip Kandili Özel' programı Kanal 7'de.
GİRİŞ 15.05.2013 12:09 GÜNCELLEME 05.06.2013 22:13

Ümraniye İmes Sanayi Sitesi Camii'nden yapılacak canlı yayında Kur'an-ı Kerim tilaveti, mevlitler ve dualarla karşılanan Regaip Kandili'ne özel programın açılış konuşması ve duasını Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan yaptıracak.

Üç ayların habercisi Regaip Kandili'nin karşılanacağı 'Regaip Kandili Özel' programı Ümraniye İmes Sanayi Sitesi Camii'nden canlı olarak ekrana gelecek. Regaip Kandili'nin manevi atmosferinin ekranlara yansıyacağı Regaip Kandili Özel programının açılış konuşmasını Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan yapacak. Osman Osmanoğlu, Ekrem Nalbant, Mustafa Can ve Mustafa Kızılcaoğlu'nun okuyacağı Kur'an-ı Kerim'in yanı sıra Ali Rıza Şahin'in önderlik ettiği ilahi grubunun ilahileri izleyenlerin gönül kapılarını aralayacak.

Necmettin Nursaçan'ın kandil duası yaptıracağı gecenin manevi atmosferine Yunus Balcıoğlu ve Ahmet Kayacı okuyacakları mevlitler ve Ümraniye Müftüsü Ercan Aksu ara dualarla katılacak.

Üç ayların başlangıcı olarak belirtilen Regaip Kandili'nde, Kuran-ı Kerim tilaveti dinleyenlerin iç dünyalarını zenginleştirecek ilahiler ve mevlitler ekran başındakilere ulaşacak.

Ümraniye İmes Sanayi Sitesi Camii'nin manevi atmosferini ekranlara taşıyacak olan Regaip Kandili Özel programı canlı yayınla Perşembe akşamı saat 20.45'te Kanal 7'de.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!