Televizyonların kandil ekranı

Üç ayların müjdecisi olarak kabul edilen Regaib Kandili'nin manevi atmosferini televizyonlar canlı yayınlayacakları Kur'an-ı Kerim tilavetleri, ilahiler ve dualarla ekranlara taşıyacaklar.

Televizyonların kandil ekranı
Televizyonların kandil ekranı
GİRİŞ 16.05.2013 10:12 GÜNCELLEME 16.05.2013 17:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşte televizyon kanallarının kandil programları:

KANAL 7

Kanal 7, üç ayların geldiğini belirten Regaip Kandili'ni özel bir programla karşılayacak. Necmettin Nursaçan'ın açılış konuşması ve duasını yapacağı Regaip Kandili Özel programı canlı yayınla Perşembe akşamı 20.45'te Kanal 7'de.

Ümraniye İmes Sanayi Sitesi Camii'nden yapılacak canlı yayında Kur'an-ı Kerim tilaveti, mevlitler ve dualarla karşılanan Regaip Kandili'ne özel programın açılış konuşması ve duasını Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan yaptıracak.

Üç ayların habercisi Regaip Kandili'nin karşılanacağı 'Regaip Kandili Özel' programı Ümraniye İmes Sanayi Sitesi Camii'nden canlı olarak ekrana gelecek. Regaip Kandili'nin manevi atmosferinin ekranlara yansıyacağı Regaip Kandili Özel programının açılış konuşmasını Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan yapacak. Osman Osmanoğlu, Ekrem Nalbant, Mustafa Can ve Mustafa Kızılcaoğlu'nun okuyacağı Kur'an-ı Kerim'in yanı sıra Ali Rıza Şahin'in önderlik ettiği ilahi grubunun ilahileri izleyenlerin gönül kapılarını aralayacak.

Necmettin Nursaçan'ın kandil duası yaptıracağı gecenin manevi atmosferine Yunus Balcıoğlu ve Ahmet Kayacı okuyacakları mevlitler ve Ümraniye Müftüsü Ercan Aksu ara dualarla katılacak.
Üç ayların başlangıcı olarak belirtilen Regaip Kandili'nde, Kuran-ı Kerim tilaveti dinleyenlerin iç dünyalarını zenginleştirecek ilahiler ve mevlitler ekran başındakilere ulaşacak.

Ümraniye İmes Sanayi Sitesi Camii'nin manevi atmosferini ekranlara taşıyacak olan Regaip Kandili Özel programı canlı yayınla Perşembe akşamı saat 20.45'te Kanal 7'de.

 TRT 1

 Kandil gecelerinin ilki olan 'Regaib Kandili' özel bir yayınla 22.00'de TRT 1 ekranlarında.

SAMANYOLU TV

Regaib Kandili özel programı 21.45'te Sultanahmet Camii'nden yapılacak canlı yayınla ekrana geliyor. Açılış konuşmasını Fatih Müftüsü İrfan Üstündağ yapacak.

ATV

Prof. Dr. Nihat Hatipoğ-lu'nun sunumuyla yayınlanacak 'Kandil Özel'in yayın saati 23.15. Bu mübarek gece, kandil özel duasıyla, merak edilen sorularıyla ve birbirinden değerli hafızların Kur'an-ı Kerim tilaveti ve kasideleriyle karşılanıyor.

BEYAZ TV

Regaip Kandili Özel Yayını Perşembe akşamı 20:45'te Beyaz TV'de.

TVNET

Prof. Dr. Faruk Beşer'in sunacağı programda; maneviyat mevsimi olan üç aylar, Regaip Kandili'nin önemi, fazileti ve insan nefsi üzerindeki etkileri konuşulacak. Program 21.00'da ekrana gelecek.

TV 5

Abdullah Cihangir -Mevlüt Özcan-Mustafa Özşimşeklerin hazırlayıp sundukları Regaip Kandili Özel programı'nda tanınmış kur'ra hafızlardan Kur'an tilavetleri ile Mevlid kasidesi ve ilahiler gece boyunca ekranlarda olacak. Program saat 21.00'da ekrana gelecek.

DÜNYA TV

İlahiyatçı Abdurrahman Cellek'in sunacağı Kandil Özel 20.00'da ekranda. Programda Kuran-ı Kerim tilaveti ve Kürtçe Mevlit yayınlanacak.

DİYANET TV

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in açılış konuşmasını yapacağı Regaib Kandili Özel Programı bu akşam saat 22:00'den itibaren Arnavutluk - Tiran Ethem Bey Camii'nden canlı olarak yayınlanacak.

FLASH TV

Cübbeli Ahmet Hoca'yla Regaib Kandili Özel 16 Mayıs Perşembe akşamı 21:20 Flash Tv'de.

IRMAK TV

Erzurum Kültür Merkezi'nde saat 20.30'da başlayacak 'Kandil Özel' programında Kur'an tilavetleri ve dua bölümleri yer alıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • turgut yasin gökay 10 yıl önce Şikayet Et
    SEMERKAND TV. En güzel Semerkand Tv de izlenir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?