Çözüm süreci 4 yıllık diziyi bitirdi!

Fenomen dizi sona eriyor... TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Sakarya Fırat dizisi final yapıyor.

Çözüm süreci 4 yıllık diziyi bitirdi!
Çözüm süreci 4 yıllık diziyi bitirdi!
GİRİŞ 21.05.2013 06:43 GÜNCELLEME 21.05.2013 16:55
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Tayanç Ayaydın'ın başrolünde oynadığı Türkiye'yi kuşatan terör ve terörün sündürdüğü, yerinden ettiği hayatların hikayesinin anlatıldığı dizi final kararı aldı. Reytinglerde ilk 4'te yer alan dizi TRT 1'in en iyi dizileri arasındaydı. İzlenme oranları iyi olan dizinin Türkiye'nin gündemini meşgul eden 'Çözüm süreci'nden dolayı final kararı aldığı iddia edildi.

4 sezondur devam eden sevilen dizi Sakarya Fırat 151. bölümü ile final yapacak.

KAYNAK: TVAKTUEL
YORUMLAR 35
  • dark 10 yıl önce Şikayet Et
    Şevkat Tepe. İnşallah bu dizide birgün final oynar izlediğim en saçma dizi neresi bağımlılık yapıyor bilmiyorum valla
    Cevapla
  • Mehmet Yazıcı 10 yıl önce Şikayet Et
    DURUN BAKALIM DAHA NELER BİTECEK NELER.... Süreç şu ana kadar tıkır tıkır işliyor ve inşaallah son terörist de yurdumuzu terkedinceye kadar işleyecek düşünebiliyormusunuz,30 yıldan buyana akan kan ve gözyaşına,30-40 bin insanımızın ölümüne,400-500 Milyar dolarlık kaynaklarımızın heba olmasına sebepolan bir terör belasına dur bakalım! artık yeter diyen bir cesuryürek çıkıyor ve ne pahasına olursa olsun,siyasi hayatımada malolsa,baldıran zehri içmek pahasınada olsa bitireceğim diyor,,YÂ ALLAH çekiyor Besmeleyi çıkıyor yola.HİÇ ALLAH DİYENİ ALLAH(C.C) DARDA BIRAKIRMI. Terörün akıttığı kan ve gözyaşını istismar etmekten başka hiç bir siyaset üretememiş olan yıllanmış partilerin kapısına kilit vurmaktan başka bir seçeneğinin olabileceğini bilen varsa beri gelsin. Öyle,sattın,peşkeş çektin,böldün parçaladın masallarını yiyecek bir ALLAH kulunu bulamazsınız yenilgiye doymayan yıllanmış pehlivancıklar akıllı olun..
    Cevapla
  • Remzi Altunkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    dizi bitmez yeni senaryolar icin tatile cikti deyin. pkk nin bitecegine bir kadir inandi bir orhan inandi birkac kisi akp ve yandaslari inandi hani pkk silahsiz cekiliyordu ya aman cekilsinde silahli cekilsin mantigi bu sadece secim yatirimi bdp ne diyor cekilme baris anlamina gelmez daha söke söke alacaklarimiz var diyor ya vereceksiniz ya baslayacak ama ozaman sanirim akp basimiza sarip coktannnn gitmis olacaklar dolgun birer maas ve sayili zenginler arasinda yerlerini alacaklar baris icin idam ve caydirici uygulamak sarti ile agirlastirilmis cezalar yoksa rüyaniz cabuk bitecek insallah ben haksiz cikarim
    Cevapla
  • zafer şeker 10 yıl önce Şikayet Et
    GEÇ BİLE KALINDI....!!!. Dizi başrol oyuncusunun birkaç hafta önce özel bir kanal da 'EMEK SİNEMASI'yürüyüşünü müteakip yapmış olduğu KIŞKIRTIÇI ve doğru olmayan ifadeleri nedeniyle yıllardır FENOMENİ olduğum diziyi bırakmıştım...!!!!
    Cevapla
  • ayhan çimen 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇÖZÜM SÜRECİNİ İŞLEYEREK BİTSE DAHA İYİ OLUR. Bitecekse,bari çözüm sürecini işleyerek,sürece katkı yaparak,,bitse daha iyi olur,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!