BDP çözüm sürecine nasıl bakıyor

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi'ne bu hafta, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık konuk oluyor. Sakık, partisinin çözüm sürecine bakışını ve 2014 seçiminde BDP'nin durduğu yeri Başkent Kulisi'nde anlatacak.

BDP çözüm sürecine nasıl bakıyor
BDP çözüm sürecine nasıl bakıyor
GİRİŞ 25.05.2013 10:53 GÜNCELLEME 25.05.2013 10:53

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi bu hafta, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ı ağırlıyor. PKK'nın sınır dışına çekilmesiyle çözüm sürecinde gelinen son noktada iki taraf arasında beklenen barış, süreci yakın gelecekte bekleyen olaylar, sürecin taraflarda bulduğu yankı Başkent Kulisi'nde değerlendirilecek. Türkiye'deki terör olaylarının toplumsal barışı baltalamasını önlemek için yürütülen çözüm sürecinde PKK kanadının sergileyeceği tutum programda ele alınacak. BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, çözüm süreci ve BDP'nin sürece ilişkin tavrını ve beklentilerini anlatacak.

Programda; 'Çözüm sürecinde gelinen son nokta barış ümitlerini arttırdı mı? PKK bundan sonra tekrar silahlı mücadeleye döner mi? 2014 seçimleri ile ilgili BDP nerede duruyor? Anayasada Türklük ve Türk milleti ibaresi BDP'yi rahatsız eder mi?' sorularına yanıt aranacak.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi, gündemdeki gelişmelerin derinlemesine analiz edildiği, güncel tartışmaların yapıldığı birbirinden önemli konuklarıyla Kanal 7'de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü